Limerick til Per Berger

DIREKTE LINJE I DAG: Ordfører i Hole, Per R. Berger, er temaet i Helge Rynnings limerick.

DIREKTE LINJE I DAG: Ordfører i Hole, Per R. Berger, er temaet i Helge Rynnings limerick. Foto:

Av
DEL

DIREKTE LINJE:

Limerick

Snart tar Per av seg ordførerkjedet, han er jo bestandig til stede, både vennlig og verdig og jobber iherdig, og vidt omkring skaper han glede!

Helge Rynning

Om Hovsenga

– Vi har gått den nydelige runden i Hovsenga mye, også før Hovsengas venner tok jobben med å rydde og vedlikeholde den.

Det er fryktelig urettferdig at dere får kjeft. Dere gjør en fantastisk jobb med å holde denne grønne perlen åpen for oss som vil gå der. Stå på! Hilsen Reidun Nesbø Bagaasen.

LES OGSÅ: – Feil om Hovsengas venner

Bom på Eggemoen

– Jeg syns det er merkelig at spørsmålet om bom på Eggemoen ikke ser ut til å være interessant for lokalpolitikere i Jevnaker kommune. Kommunen har fått mange nye innbyggere blant annet på Bergermoen. Er det liksom greit at vi skal føle oss presset til bare å bruke tilbudene lokalt fordi vi naturlig nok vil unngå å måtte betale for å komme oss til Hønefoss? Hilsen Roald Hagen.

LES OGSÅ: Nytt håp om bomfri lokalvei, men: – Hvor har Frp fått dette fra? Kommunen skal jo ikke betale noen ting

Brunsnegler

– Hvis vi skal redusere antall brunsnegler MÅ alle og enhver gjøre en innsats.

Dette gjelder både på Jevnaker, Ringerike og i Hole. Det virker som det har eksplodert med disse sneglene nå på ettersommeren, dette er jo på grunn av store mengder nedbør og varme.

Så jeg anbefaler alle som har slik styggedom rundt sine boliger brette opp ermene og trå til.

Det er mange gode råd, men jeg synes salt er mest effektiv. Lurt å bruke tomme melke -kartonger og putte de ned i og tømme på salt.

Husk å tette godt igjen, skriver Anne Marie Henriksen til Direkte linje.

LES OGSÅ: Dette er mange huseieres store skrekk, men Kenneths råd kan være til god hjelp: – Det går kjempefint å sjekke selv 

Takkedikt

Jeg vil gjerne vil få takke og bøye min nakke. Til de som alltid har hatt tid. Til min fastlege. Mine terapeuter. Og til de som alltid har stått meg bi. Det er fint at dere har brydd dere om meg når jeg har hatt det som verst. Vonde ord og stygge tanker og slå hull i hjerte banker. Nå fine ting og rosende toner i hodet vanker. Tilgi seg selv og andre. Og videre på veien vandre. Nina M.S.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags