Skrot på Eggemoen

Leserfoto

Leserfoto

Artikkelen er over 3 år gammel

Nok en gang har noen dumpet søppel på Eggemoen. Stein Holstad håper noen rydder opp snarest.

DEL

Direkte linje– Er ofte innom Eggemoen på tur og går fra Bergermarka. Bak Dørdør AS har det den siste tiden dukket opp madrasser som noen har kastet der fremfor å levere dem nede på HRA. Fint om RB kan sette søkelyset på dette og om mulig få noen til å rydde opp, skriver Stein Holstad til Direkte linje.

– Ja, vi har egne regler på Jevnaker

– Her har vi lensmannsfri to til tre dager i uka. Dette har gitt en lei tendens i at folk har blitt småkonger. Det betyr at vi parkerer der det passer seg. Om det står all stans forbudt, så er slike skilt bare der for at sentrum skal ha et visst bypreg.

Forkjørsretten, tilhører den med størst fart eller størst bil, så her må man stå på sin rett.

Hvis man trenger skilting for å finne frem i Jevnaker, så burde man kjørt forbi, noe som vil bli mye lettere når det kommer bomvei rundt, skriver jevnakerinnbygger, som svar på et spørsmål fra en leser i denne spalten mandag.

– Et flott syn

– Søndag fløy en stor flokk gjess i plogformasjon over sørsida av byen! Man hørte den før man så den! Hilsen «Turgåer J.M.»

Ny asfalt på Røyse

Etter å ha kjørt på en vei full av hull og sprekker i lang tid, er det nå lagt ny asfalt på deler av veien på Røyse, som er en drøm å ferdes på. Tusen takk til bevilgende myndighet og Veidekke for vel utført arbeid.

Da gjenstår bare Mosengbakken, men den sorterer vel under et annet budsjett, da den minner mest om en krøttersti, hilser en fornøyd syklist via Direkte linje.

– Koselig med musikk på Kuben

– En gledens overraskelse: Lørdag forrmiddag 29. oktober på Kuben fikk vi ta del i en fremragende minikonsert på piano. Det var blant annet både viser og klassisk, fremført uten noter, i et forrykende tempo. Håper vi får høre mer fra den godt voksne damen, da mange så ut til å kose seg, skriver Randi Bjotveit til Direkte linje.

Artikkeltags