– Jeg synes at folk på nordsida i Hønefoss klager og syter uten å komme med konstruktive løsninger, og jeg savner en dugnadsånd fra velforeningens side i forbindelse med trivsel og tilgjengelighet. Spesielt i denne forbindelse nevner jeg Sankthanshaugen og Blyberghaugen som aktuelle innsatsområder. Hvis behovet er til stede, og under forutsetning av at Nordsia Vel gjør noe i forhold til mitt forslag, kan nevnes at undertegnede og Hovsengas Venner stiller velvillig opp, sier Terje Bårdseng til Direkte linje.

– Flott med Sommertoget, men ...

– Fantastisk flott på alle måter, og meget god reklame for byen vår! Men, tilbake til hverdagen - dagen etter - ja, hvor ble det av alle menneskene? I sentrum omtrent øde og tomt - nesten ingen kunder i butikkene, noen få turister som spør etter veien, men ellers ingenting, nesten øde og tomt! Er dette det «normale» i Hønefoss by, akkurat som byens foss? For det meste ligger den der øde og tom for vann, uttørket med sine grå steinprofiler. Og «Hønefossinger» fortviler. Politikere, gjør noe, hvis dere kan! Det er viktig for oss. Mye kultur og musikk er jo på topp, men, ellers ender det opp på Sentrum stopp. Byens profil må lenger opp, mener Arnold Harald Høistakli fra Hole.

– Feil om forhåndsstemming

– I RB torsdag sto det at man kunne forhåndsstemme fra 10. august. Ikke på Kuben . Det var først fra i går. Britt H

Hva er dette?

– Hva i all verden er dette for slags skapning? Den er 1.5- 2 cm tykk og 8 cm lang. Kanskje terrassen er borte i morra? Ønsker svar, skriver Andreas Wahl til Direkte linje.

 

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no