– Tenk hvor artig det er for ungen å få putte på de kronene

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Om unger som betaler i kassen

Direkte linje– Leif Omdal ytrer sin frustrasjon over unger som får hjelp av foreldre til å betale i kassen på butikkene. Jeg sier til foreldre: Kjør på! Lær ungene riktig og god forvaltning av penger. Tenk hvor artig og hyggelig det er for den ungen å få putte på de kronene. Være en del av det å være i en familie. Ja, det lager litt kø, men dette må man se igjennom fingrene. Om man har det så travelt at man blir frustrert over barn som lærer seg å vokse opp, burde man planlegge handleturen sin til andre tider på døgnet! Hilsen Christian Buen, småbarnspappa.

Og til samme sak skriver Mari Lund (#ironi #Værlittraus):

– Stadig ser jeg eldre mennesker som står og surrer i kassa og vil betale hele handlebeløpet med småpenger som de bruker uendelig lang tid på å telle opp. Det er ikke noe i veien for det, så lenge det ikke er kø, og de ikke kaster bort min tid. Kanskje det burde være en øvre aldersgrense for pengetransaksjoner i butikk.

Coop Extra på Hvervenkastet

– Som gammelt Coop-medlem var det meget gledelig å lese referat fra formannskapsmøtet tirsdag. Her ser det ut til at medlemmene har lyttet til alle de positive innspillene som har vært i mediene. Nå er det bare å ønske lykke til i den videre prosessen, slik at dørene til en ny og flott Coop Extra kan åpnes så fort som mulig, sier Arne Raastad til Direkte linje.

– Varmes opp med kjøring på tomgang

– Utenfor bilforretningen i Hønengata, der Sparebank1 holdt til før, står det veldig mange biler. Ofte opplever jeg at disse blir startet opp og står og går lenge for å bli varmet opp. Dette er ikke miljøvennlig, og det kan også utgjøre brannfare for den tette bebyggelsen i dette området, sier Asbjørn Skoglund til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags