– Burde holdt stengt under ombyggingen

Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

En leser mener Coop Mega i Hønengaten burde holdt stengt under ombyggingen.

DEL

– En dag denne uken var jeg innom Coop Mega for å kjøpe kyllingvinger. Jeg hadde derfor ikke med meg kurv. På grunn av ombyggingen på Mega så var det ujevnt gulv, som gjorde at jeg falt og slo meg veldig. Jeg fikk et stort kutt over det ene øyet samt kløvd leppe. Jeg har hørt flere har sagt at de verken kjøper noe fra kjøttdisken eller salatdisken, fordi det har blitt så mye støv i disse diskene at det ikke ser fristende ut. Mega burde absolutt ha stengt av butikken under ombygging. Jeg kommer ikke til å oppsøke denne butikken igjen med det første, sier Hilde Torstensrud.

Ja til full stilling

– Nå må politikerne i Ringerike være så fornuftige at de sier ja til at varaordfører Dag Henaug går over i full stilling. Ringerike står foran kjempestore oppgaver med bl.a. Ringeriksbanen, E16 og mer til, og det er ikke mulig for ordfører Kjell B. Hansen å møte disse utfordringene alene. Det er tross alt småpenger vi snakker om når det gjelder lønn, sier Svenn Bagaasen.

– Mobberne har det verst

– Jeg har med interesse lest Oda Horgens eminente innlegg om mobbing i Ringerikes Blad 18. august. Det var godt skrevet og vitner om en kommende forfatter. Det som kjennetegner en mobber er at det er en person som lider av mindreverdighetskomplekser og som vil hevde seg ved å nedverdige og sjikanere andre. Det vitner også om dårlig folkeskikk og amputert følelsesliv. En føler sympati med den som blir mobbet, men mobberen er i grunnen den som har det verst og som har behov for behandling. En god regel er å ta igjen med samme mynt, og det har Oda gjort. Et eksempel til etterfølgelse, sier Olav Bjotveit.

LES OGSÅ: Hanne Fisher: Jo, Ringerike elsker deg!og Nei, det er ikke morsomt

Katt savnes

Fem måneder gammel hannkatt savnet ved Follumjordet. Sist sett 20. august. Korthåret og helsvart med unntak av noen få hvite hår ved brystkasse og undersiden av forlabbene. Han er ikke chippet og har ikke vært ute før. Kan være sky overfor fremmede. Tlf. 47 34 34 31.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags