– Lokale barnefamilier ødelegger camping-gleden

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Direkte linje. Illustrasjon: Colourbox

Artikkelen er over 2 år gammel

En innringer i Direkte linje mener lokale barnefamilier ødelegger campinggleden med støy, forsøpling og ballspill.

DEL

Direkte linje – Som fast tilreisende til Ringerike og dets campingplasser har jeg i en årrekke engasjert meg for forholdene der og i år er det så ille at jeg ønsker å dele et innlegg med deres lesere. Med bakgrunn i det har jeg følgende beskjed til alle ringerikinger; Vi pensjonister har spart lenge og jobbet hardt for fritiden og idyllen vi har på campingplassene. Så blir gleden fort ødelagt av lokale barnefamilier som besøker campingstrendene om sommeren med støy, forsøpling og andre uønskeligheter. I år har det vært ekstra ille da været har vært så fint. Campingplassene burde også bli strengere på aktiviteter som vannkrig og ballspill, da sand ikke egner som underlag. Anmoder høflig alle lokale om å ta hensyn til oss langtilreisende, spesielt nå i fellesferieperioden, sier en innringer.

Ringerike Venstres miljøpris

Vi viser til oppslaget i avisen med oppfordring til forslag før vi kårer årets mottaker av Ringerike Venstres miljøpris. Vi har så langt mottatt fem godt begrunnede forslag, men er svært glade for flere, frist 17/7. Forslag kan sendes til mariwe@online.no eller på tlf. 90177056.

I oppslaget ble tidligere mottakere nevnt, vi glemte å oppgi en tidligere mottaker til avisen, nemlig Jahn Nørve Husker du andre som eventuelt også er uteglemt – gi lyd! Sommerhilsen fra miljøpriskomiteen (Anne-Marit Lillestø (V), Grethe Tollefsen (uavhengig), Brit Holt (uavhengig), Kristoffer Kristiansen (uavhengig), og Marianne Wethal (V).

LES OGSÅ: Hvem fortjener miljøprisen i år? DU kan komme med forslag

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags