Ja til høyhus

– Planene som er lagt fram om byggingen av Byporten på den tidligere Ford-tomta i Hønefoss, med et tårn på hele 23 etasjer og med totalt 169 leiligheter, er spenstig. La det endelig bli grønt lys for denne saka, og at ikke sidrumpa «allvitere» setter foten ned for noe som virkelig kan sette byen vår og inngangsporten til byens sentrum på kartet, sier Svenn Bagaasen.

– Lederen av det jeg betegner som bygningsrådet, Arnfinn Baksvær (Ap), hadde en god kommentar da han, uten å binde seg seg til den forestående saksbehandlingen, uttalte at det er på høy tid at det skjer noe i dette området. «Det er viktig å være åpen for nye impulser og ikke låse seg fast i fortida», hevdet han.

LES OGSÅ: Dette mener leserne om «nye Byporten»

– Jeg tar influensavaksinen

Anne Grethe Loeshagen har sendt oss følgende svar til Erik Strøm Fiane angående influensavaksine:

– Av forskjellige årsaker er jeg i risikogruppen avgående influensa. Jeg måtte ta vaksine og forsøkte å si at jeg ikke var særlig interessert i å ta den, da jeg hadde hørt folk ble syke av vaksinen. Da fikk jeg beskjed av sykepleier at det ikke er mulig, for det er bare døde ting i vaksinen. De som blir syke, skulle ha vaksinert seg litt før, sa hun. Og jeg fikk beviset, for flere jeg kjenner, og var i nærkontakt med, fikk influensa, ble sågar innlagt på sykehus, mens jeg kun hadde ørsmå symptomer, og levde helt greit med det! Heretter er det vaksine hver høst på meg! God bedring til dem som ikke har tatt vaksinen, skriver Loeshagen til Direkte linje.

LES OGSÅ: – Prøver å lukke øya for vaksinereklamen

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no