– Ikke rart at bussen ikke stopper når passasjerer bare sitter inne i «glassburet»

En leser opplevde at bussen ikke stoppet på holdeplassen. Bildet er kun ment som illustrasjon til saken.

En leser opplevde at bussen ikke stoppet på holdeplassen. Bildet er kun ment som illustrasjon til saken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Bussen stoppet ikke

Direkte linje– Jeg ser i Direkte linje lørdag at en person to ganger har opplevd at bussen ikke har stoppet når vedkommende har sittet i «glassburet» på Hvervenkastet. Jeg har også opplevd dette to ganger med 12-bussen fra Hønefoss. Det var surt og kaldt og derfor ventet jeg inne i «glassburet», sier «frustrert busspassasjer».

Rekk ut armen

– Det er ikke det minste rart at bussen ikke stopper når passasjerer bare sitter inne i «glassburet». Alle har da vel lært at de skal gå fram å rekke ut hånden, selv om det regner eller er kaldt ute. Her forsvarer jeg bussjåførene som også skal følge med på trafikken, og det kan være dårlig sikt inn i disse «glassburene», sier Ellen Strøm Fiane som et svar til Direkte linje lørdag.

Presset av veien av brøytebil

– Jeg ble mandag kveld presset ut av veibanen ved Skaret av en brøytebil som lå midt i veien. Brøytebilen stoppet ikke, men kjørte videre uten å hjelpe til eller sjekke om alt var bra. Til sjåføren av brøytebilen, du burde skamme deg! Hadde det ikke vært for utrolig snille bilister som stoppet for å hjelpe til, og til slutt fikk bilen min opp, hadde jeg nok ikke kommet meg så fort hjem som jeg gjorde, sier Stig Christensen Kjernås.

Framkommelighet ved Hov Gård

Innlegget mitt under «Direkte linje» mandag kan leses som en generell klage på brøyting. Det er det ikke, og jeg har stor respekt for hardt arbeidende brøytemannskap! RB hadde endret emneteksten som var «Framkommelighet ved Hov Gård». Nærliggende fortau og veier er en drøm å komme ut på etter å ha forsert «startområdet» ved Hov Omsorgssenter, som huser mennesker med bevegelsesvansker! Hvem har ansvar? spør Anne Bråten.

Brukbare ting kastes

– Ved selvsyn har jeg på nært hold fra bolig sett hvor tøft det er å være søppeltømmer. Den store søppelbilen gjør sin jobb perfekt. Men hvem er det som, i sine gule uniformer, drar de tunge søppeldunkene til søppelbilene i allslags vær for at vi brukere, som uten anger kaster alt fra brukbar mat utgått på dato, til fullt brukbare ting, klær og sko og så videre, for så å løpe og kjøpe nytt! Søppeltømmere, som vi alle er fullstendig avhengig av, fortjener en mye høyere status, og lønn. Nå kastes det både brukbar mat, brukbare klær og brukbare el-produkter. Er det bare fordi de ikke er «IN», og brukbare nok? Fortsetter det slik får søppelkjørerne enda mer å gjøre! Og så: Søppelkaos, sier Arnold Harald Høistakli.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags