– Gjør en imponerende god jobb med brøyting

Brøytesjåfører får takk for innsatsen i dagens Direkte linje.

Brøytesjåfører får takk for innsatsen i dagens Direkte linje. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Takk for hjelpen jeg fikk

Direkte linje– Tusen takk til kjekk og ung kar som brøyter på Sundvollen-området! Er veldig takknemlig for at du hjalp en «ung» kvinne i «nød» med å bruke traktoren din til å fjerne store mengder av snø mandag 12.02. Du kunne ikke love at det gikk, men jammen gikk det. Tusen hjertelig takk fra «Hu halvgamle/unge, uten mannbein oppi Krokkleiva».

Flott brøyting

– Jeg vil få sende en takk for veldig god brøyting. Jeg bor i Bergerbakkveien på Jevnaker og her gjør den som brøyter en imponerende god jobb, sier Odd Lundberg til Direkte linje.

– Jeg bor også i Bergerbakkveien på Jevnaker og vil rose den fantastiske brøytejobben som blir gjort her. Når porten passeres vendes spruten bort slik at ikke noe blir liggende igjen. Jeg er imponert og takknemlig, sier Turid Dehs.

Dårlig brøyting

– I Ringkollveien er det dårlig brøytet, spesielt opp til ferista. Folk må nærmest rygge når de møter buss eller større kjøretøy. Kan kommunen svare på hvorfor det ikke brøytes godt nok i Ringkollveien? spør Tor Kristiansen.

Verneverdig stasjonsområde

– Trist å se det flotte stasjonsbygget ensomt og forlatt i et hav av skinneganger. Stasjonsområdet burde aldri vært inkludert i prosjekt Ringeriksbanen. Stasjonsområdet, med broen og stasjonsbygget fra Bergensbanens åpning i 1909, er et smykke som nå blir ødelagt. For sent å tenke kulturvern, men turisme som alternativ til modernisering for pendlertrafikk burde vært utredet. Hønefoss kunne satset på egenprofilering for turisme på Bergensbanen. Ikke minst som start/stopp for dagsturene «Norge i et nøtteskall» som en døråpner til lokale turistopplevelser, sier «tøger».

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags