– Takk for flott brøyting av Ringerike kommune

Anne Bjørg Løvstad Loktu takker for utmerket brøyting av dette vinterens gull, som vi har fått så rikelig av.

Anne Bjørg Løvstad Loktu takker for utmerket brøyting av dette vinterens gull, som vi har fått så rikelig av. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Ros for flott brøyting

Direkte linje– Jeg vil skryte av Øivind, en dyktig sjåfør i Ringerike kommune, som brøyter hos oss på Veigin. Det har aldri vært gjort så skikkelig. Han er tidlig ute og kommer tilbake og rydder vekk snøhaugene. Han legger ikke igjen snø foran innkjørselen, men skraper den vekk. Tusen takk. Mvh. Anne Bjørg Løvstad Loktu.

– Merkelig av HBK

– De siste årene har en trio av oss løst sesongkort på AKA Arena på felt B, rad 13 og på tre bestemte seter. Det har fungert helt flott. Nå bestilte vi igjen sesongkort for 2018-sesongen, men bestilte på felt C og med samme plassene. Svaret vi fikk var at det ikke er anledning til reserverte setenummer, sier Svenn Bagaasen, som spør hva som er årsaken til forandringen. Og hva er hensikten med sesongkort når man ikke vet hvor man skal sitte, bortsett fra at feltet i dette tilfellet er C.

Tigging også inne

– Det er veldig mange tiggere i byen nå. Det verste er der de står inne i butikkene. De står ved panteautomater og venter, men heldigvis så holder Kiwi i Hønengata tiggerne vekk, de med «pantevakt» har jeg og mange flere slutta å handle i, sier IMF.

Norsk Gallup og søndag

– Sist søndag fikk jeg en telefon fra Norsk Gallup om en markedsundersøkelse. Jeg reagerer kraftig på å få en slik telefon på en søndag og la derfor tvert på telefonrøret og avsluttet øyeblikkelig telefonsamtalen, sier Eirik Jørgensen, 76 år, til Direkte linje.

Naturvernparadokset

– Staten planlegger firefelts motorvei og jernbane gjennom det internasjonalt verneverdige Ramsarområdet Nordre Tyrifjorden våtmarksystem. I Viksåsen naturreservat foreslår staten i forvaltningsplan at stier må fjernes for å ivareta verneinteressene, sier Morten Dåsnes.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags