– Børre Kongsmo fortjener ros

ROS: Børre Kongsmo har sørget for alle detaljer for at Oddgeir Hippe skal få et skikkelig skomakerverksted. Det mener Olav Bjotveit fortjener ros.

ROS: Børre Kongsmo har sørget for alle detaljer for at Oddgeir Hippe skal få et skikkelig skomakerverksted. Det mener Olav Bjotveit fortjener ros. Foto:

Av
DEL

Direkte linjeOlav Bjotveit synes det er veldig positivt at skomaker Oddgeir Hippe har startet opp igjen i Hønefoss. Bjotveit har selv brukt skomakeren mye og kjenner Hippe som en dyktig fagmann, som gjør skikkelig godt arbeid og er hyggelig på alle måter.

– Det er behov for å få reparert både sko, vesker og annet utstyr, påpeker han.

Samtidig synes Bjotveit at skoselger Børre Kongsmo avgjort fortjener mye ros for å ha stilt lokaler og utstyr til disposisjon.

– Ikke nøl – gå på revy

– Til alle dere som funderer på å se på Hønefossrevyen 2019, ikke nøl. Besøk Gledeshuset og dere får utvilsomt en revy med drøssevis av fenomenale og artige bidrag! Det er en fullpakket meny som Bror Andersen og Jonas Rønning har satt opp, og aktørene var fenomenale. Som ådøling selv, kan jeg ikke unngå å framheve ådølingen Eivind Lien som hadde svært mange og sterke innslag. Jeg vil også framheve det gode musikalske innslaget i revyen! Nei, folkens, ta turen til Gledeshuset og byens nye storstue som Erik Stokke & co. har fått i stand. Og Fosserock starter 1. august, skriver Ingvar Ljåstad til direkte linje.

LES ANMELDELSEN ÅRETS HØNEFOSSREVY: Anmeldelse av Hønefossrevyen: Humor-healer hele Hønefoss

– Viser bilskilt

Svar til Steinar Eriksen angående publisering av bilskilt.

– Registreringsnummer er offentlig informasjon, godt synlig for alle. Derfor ser vi ingen problemer med å avbilde biler uten å sladde. Unntaket er biler innblandet i ulykker og kanskje til og med straffbare handlinger, uten at dette er avklart. Da mener vi det er riktig å beskytte bileieren, sier redaktør Øyvind Lien.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags