– En genial løsning på bilproblemet

BILPROBLEM: Denne bilen har vært hensatt ved Steinssletta i mange måneder.

BILPROBLEM: Denne bilen har vært hensatt ved Steinssletta i mange måneder. Foto:

Av
DEL

Direkte linje– Her er løsningen på «kjempeproblemet» Hole kommune har med denne bilen (bildet): Rekvirer bergingsbil. Kjør skrotet til opphogging. Cash ut vrakpengene (kr. 3000.-?) Gi det overskytende til Frelsesarmeen med ønske om en GLEDELIG JUL ! (Er det såå vanskelig ?), skriver Ragnar Enerhaugen til Direkte linje.

LES OGSÅ: Jan Fredrik tar ansvar for å fjerne tagget Audi

Redusér administrasjonen

– Øystein Bråstad mener Ringerike kommune bør redusere kostnadene til administrasjon. Han kjenner ikke til noen andre kommuner med 30.000 innbyggere som har assisterende rådmann og betalt varaordfører. Bråstad peker også på at Ringerike er en svært dyr kommune å bo i, målt ut fra kommunale avgifter, og han mener det rett og slett ikke går an å øke eiendomsskatten eller å øke kommunale avgifter ytterligere. En løsning kan dermed være å redusere administrasjonen, sier en leser til Direkte linje.

Takk til Nans Thaimat

– Aktivitetshuset Regnbuen ønsker å takke Nans thaimat! De tok kontakt med oss fordi de ønsket å glede oss med gratis mat. Maten smakte helt fantastisk og vi er så takknemlig for at dere tenkte på oss. Dere er fantastiske, sier Heidi Elisabeth Larsen til Direkte linje.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags