– Mot et samfunn uten penger

BETALINGSMIDDEL: I dagens Direkte linje handler det blant annet om penger.

BETALINGSMIDDEL: I dagens Direkte linje handler det blant annet om penger. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Jeg er hjertens enig med Jan Ivar Borge angående betaling med kontanter, men utviklingen ser ut til å gå i motsatt retning, mot det pengeløse samfunn. La meg derfor henlede oppmerksomheten på verdens mest leste og oversatte bok, Bibelen, om hva den sier om de siste tider.

I Åpenbaringsboken kap. 13, v. 16–18 står det om i endetiden at alle må ha et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, uten dette merket kan ingen kjøpe eller selge. Fordelen med systemet er åpenbart i det ran og andre forbrytelser ikke vil skje, men den som da vil kontrollere dette systemet ifølge Bibelen er anti–krist, Jesu Kristi motstykke. Noen har allerede tatt systemet i bruk i stedet for vanlig id ved å sette inn en chip under huden på håndbaken. Man kan tro eller ikke tro på Bibelen, men Guds Ord står fast uansett. Den troende skal berges for evigheten, sier Finn Bye Christiansen til direkte linje.

Flott

– Utrolig flotte arrangementer av elevene på Ringerike Folkehøgskole, sier en svært fornøyd publikummer til Direkte linje.

LES OGSÅ: Folkehøgskolens musikere er klare for konsert

Svaner

Erik Torgersen har sendt inn dette bildet til Direkte linje av reiret og eggene til en av svanene et sted i Steinsfjorden.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags