– Her jobbes det stadig utover den varslede arbeidstiden

En nabo klager på byggestøy i helga som var.

En nabo klager på byggestøy i helga som var. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Senest nå i helgen har aktiviteten startet opp tidlig på morgenen både lørdag og søndag, sier Karianne Hagen om byggestøy på Benterud. Her er dagens Direkte linje.

DEL

Direkte linje– Som beboer i området på Benterud skjønner vi godt at prosjektansvarlig kan skryte av at prosjektet ligger innenfor tidsrammene. Her jobbes det det stadig utover den varslede arbeidstiden som er klokken 7-19 mandag til fredag. Senest nå i helgen har aktiviteten startet opp tidlig på morgenen både lørdag og søndag. Lovverk i forhold til støy for naboer er noe som tydeligvis ikke tas hensyn til, sier Karianne Hagen til Direkte linje.

LES OGSÅ: Søker etter rektor til den nye skolen

Pass på nå i julestria

– Hønefoss akkurat nå før jul, julestemning overalt, julegater i sentrum, et nydelig stort juletre på Søndre torg, og dempet «Glade jul» og «Deilig er jorden» på Kuben og i andre lokkende butikker. Og folk flest løper fra det ene tilbudet, til det tredje, som maur i ei maurtue, for å sikre seg noe fra det bugnende utvalget av julegaver. Men, medaljen har en bakside: «Hvit» er kleptomaner, «grå», er de som nasker, og «sort» er de som stjeler planlagt! Og i folkemengeden er det alltid noen få, som er på jakt etter de «aller billigste gavene». Ja, jeg sikter til de profesjonelle tyvene, som opererer to-tre sammen i utspekulerte agendaer. Så, vær på vakt i disse travle juletider. Til eldre damer, pass på veska, og til oss eldre menn, pass på lommeboka. Ha den inne i låst innerjakke og ikke på baklomma. Ikke la deg distrahere av julekaoset. Ha en fredfull og god jul, sier Arnold Harald Høistakli til Direkte linje.

Iskunst

Mette Ekern har sendt dette flotte leserfotoet til avisen. Naturen selv kan være en fantastisk kunstner, og denne gangen har fotografen hatt øynene og kameraet med seg.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags