– Jeg har sagt det før, men nevner det gjerne igjen. Nok en fin lørdag morgen med Ringblad pent lagt utenfor døra. Et avisbud som gjør mer enn pålagt, går trappene opp i terrassen / blokka vår, og legger avisen foran dørene til oss abonnenter.

Dette gjør vedkommende i stedet for å ta den enkle vei, og bare putte avisene i stativet nede ved inngangen. Dette kaller jeg ekstraservice, noe jeg vil uttrykke takknemlighet og ros for. Dette sier jeg ikke fordi helsa er svak og «orken» for å gå trapper er på hel, men fordi det er så koselig bare å kunne stikke handa utafor døra og hente dagens nyheter. Nå ligger alt til rette for å kunne følge rutinen, ta med kaffekoppen og dagens avis, rusle ut på veranda` n og nyte nok en perfekt «oppstandelse» i sola.

Nå får jeg vel kommentarer på mitt «late» liv, fra de noe tilårskommende som ennå velger å nyte det gode liv med vedlikehold og stell av eget hus og hage, her har jeg ingen andre kommentarer enn (for de fleste), vent ikke for lenge med å få det som plommen i egget.

Vi, kona og jeg, har med denne leilighets ordningen fått frigjort mye tid som vi nå kan benytte

til vedlikehold av «skrottene» våre, som bl.a. gå turer, trimme litt ekstra og vandre i de vakre fjellene våre. Vel, vel, dette er noen av våre «hobbyer», forstår selvsagt at andre har andre interesser og meninger. Takker igjen for en perfekt dag med Ringerikes Blad og det hele, gleden av det å bo i leilighet er meddelt og godt ment, skriver Karl & Co.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til [email protected]