Stjal blomsterkrukker fra funksjonshemmedes butikk

Dagens direkte linje.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Fredag 12.mai plantet vi to store krukker med fine sommerblomster som vi satte på trappa utenfor butikkdøra. Kvelden etter klokken 21.00 oppdaget vi at den ene krukka var borte... Vi synes det er veldig trist at noen kan finne på noe sånt, og håper at vedkommende velger å sette den tilbake. Hilsen oss på Aurora Produkter.

– Om å stenge bybrua

– Jeg viser til Lise Bye Jøntvedts innlegg i Ringerikes Blad 16/5. Jeg skrev to innlegg om samme emne i Ring Blad, 4/1-08 og 7/2-17. Videre hadde jeg en prat med ordføreren Kværum på den røde benk i hans velmaktsdager, der jeg nettopp foreslo å stenge bybroen for privatbilene. Han svarte da at det var et dristig foretak, men jeg sa da at av og til må man iverksette drastiske tiltak for å få gjennomført ting, slik at det gir resultater. Denne debatten er således ikke av ny dato, sier Erik Strøm Fiane.

– Dårlig skiltet på Rabba

–Jeg kjørte langs Rabbaveien søndag 14. mai, og ved Rabba-kiosken kom jeg over et skilt hvor det sto at veien videre var stengt. Der så jeg også at det var skiltet omkjøring, men den omkjøringen var ikke like grei. Da jeg fulgte pilene gjennom Hengsle, kom jeg til en parkeringsplass hvor det var mange tomannsboliger, den eneste veien som gikk videre derfra var en gang- og sykkelvei, og der kan en jo ikke kjøre. Det eneste alternativet jeg hadde var å snu og kjøre tilbake. Her synes jeg at omkjøringsveiene er altfor dårlig merket. Det bør i slike tilfeller stå et skilt hvor bilister oppfordres til å snu og kjøre tilbake, i stede for å villedes i boligfelt. Hilsen «en som ikke er lokalkjent».

LES OGSÅ: Mål: Åpning av Rabbaveien før 17. mai

– Det begynner å lysne

– Den siste uken er det blitt mange innlegg i avisen om trafikken i Hønefoss. Først ordføreren , så to gode lederartikler og så et meget godt innlegg med forslag til å få trafikken ledet rundt. Dette har vært positiv lesning, mener en leser som fortsatt bruker beina i byen.

LES OGSÅ: – Har aldri angret på at jeg kjørte omkjøringsveien

– «Lyskrysset» har skylda

– Lyskrysset på nordsiden er årsaken til treg flyt gjennom byen. Krysset tar ikke unna trafikken, og da forplanter det seg over brua og videre inn i Kongens gate. Bygg rundkjøring, og problemet er løst, mener Arne Sandum.

Brenner du for noe til Direkte linje? 
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags