Gå til sidens hovedinnhold

– Hvor blir det av årets mannlige forbilde?

Artikkelen er over 3 år gammel
Direkte linje

– Felles kåring? Jeg ser at det er mye oppmerksomhet rundt valget av årets kvinnelige forbilde. Det er hyggelig at vi vil hedre kvinnene i distriktet, men hvor blir det av valget av det mannlige forbilde? Skal vi ikke ha likestilling? Hadde det ikke vært bedre å ha en felles kåring for begge kjønn, spør en leser.

LES OGSÅ: Rekordstor interesse rundt kåringen av Årets kvinnelige forbilde

Tigging i Hønefoss

– Politikerne i Hønefoss mener at tigging er helt greit. Det er greit for meg også, men nå har det blitt sånn at jeg gruer meg for å dra på en dagligvarebutikk i Hønefoss. Jeg blir ukomfortabel når det står noen utenfor der og snakker til meg. Så da foreslår jeg at de politikerne som er for tigging, tar seg en tur rundt i Hønefoss og fyller opp koppen et par ganger om dagen, slik at vi andre kan få kjøpt en liter melk i fred, sier Anne Viken.

Venstre inn i regjering

– Venstre har nå tatt sete i regjeringen. Lik det eller ikke, men slik ble det. Det er nå kanskje berettiget å spørre om Venstre har falt helt over på den borgerlige høyresiden, eller har Venstre med dette dratt de borgerlige partiene mot sentrum i norsk politikk? Kristelig folkeparti står nå, etter manges mening, alene i sentrum som en løs og uberegnelig kanon i de kommende beslutningsprosesser. Den som følger med, får se hva den nye politiske situasjonen vil bringe med seg av løsninger og strategi, sier Terje Bårdseng.

LES OGSÅ: Dette er Norges nye regjering

Fortjener stor takk og ros

– Jeg er rullestolbruker og vil gjerne få sende en stor takk til Hønefoss Skiskytterklubb. Det er ikke så lett for de i min situasjon å få sett barnebarn i aksjon på idrettsarrangementer, men denne helgen ble et gledelig unntak. Skiskytterklubben stilte med fire mann som både lørdag og søndag hjalp meg gjennom snøbrøyter og fram til en fin plass. Slikt gjør livet lettere for en rullestolbruker og de fortjener virkelig denne rosen og en stor takk, sier Øivind Jørgensen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken