Direkte linje: – Ubegripelig med nok en 22. juli-film

Av

Det er nok nå, mener Bjørn Breen i dagens Direkte linje.

DEL

– Det er vel ikke en eneste person i hele Norge som glemmer Utøya-terroren og aller minst ungdommene og etterlatte. Derfor er det ubegripelig at NRK og lokale folk skal lage nok en film om tragedien. Terroren er belyst fra alle mulig vinkler og gjennom rettssaken. Kan ikke de rammede og etterlatte få fred og ro nå? 22/7 vil for all tid være den dagen «skorpen» blir revet av såret/sårene, spesielt psykisk. Begriper overhodet ikke hensikten til nok en film, sier Bjørn Breen til Direkte linje.

LES OGSÅ: Har laget NRK-serie om 22. juli-terroren: – Det har vært veldig interessant og trist

– Det burde finnes grense

– Det burde finnes grense for hvor mange like eksemplarer av en innlagt reklameavis som kan leveres i postkassa på samme dag, se bildet. Hele bunken lå innbakt i dagens Ringerikes Blad, 06.01. Hvem har ansvaret for dette, eventuelt, får avisa betalt for antall distribuerte eksemplarer? Riktignok trenger vi avsetning til treforedlingsindustrien for papirproduksjon, men i vår husstand er vi mye bortreist i en ukes varighet, og da får vi et oppbevaringsproblem, sier Ole-Gunnar Øhren.

– Her har det dessverre skjedd en feil i trykkeriet, ved at maskinen som mater inn ekstraavisene har feilet. Følgelig skulle du fått bare ett eksemplar av reklameavisen. Ringerikes Blad får betalt for å distribuere disse reklameavisene, men får ingenting ekstra, om det ligger flere i samme avis, sier nyhetsredaktør Øyvind Lien.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken