Gå til sidens hovedinnhold

– At det skal være så forferdelig ille at gatene blir stengt cirka én time 17. mai

Artikkelen er over 3 år gammel
Direkte linje

– Nei og nei, at det skal være så forferdelig ille at gatene blir stengt cirka én time 17. mai. Det er vel noe som heter planlegging av hvordan dagen skal tilbringes og feires. Kan da ikke være så vanskelig å la bilen stå en kort stund midt på dagen. Blande inn Henrik Wergeland synes jeg er å gå vel langt; han kan jo ikke svare for seg ... Som jeg vet uttalte han seg vel ikke om at det var skam å drive idrett på 17. mai.

– Kan vi ikke heller glede oss over folkelivet rundt dette sykkelrittet? Det setter Hønefoss på kartet både nasjonalt og internationalt med gater fulle av bunadkledde og festfine mennesker som heier på syklistene. Nei, tror både barn og vokse (de fleste ihvertfall) koste seg i finværet og ikke følte at sykkelrittet ødela feiringen av nasjonaldagen. Det er lov å være positiv og blid, skriver Marit Martinsen i en e-post til Direkte linje.

LES OGSÅ:

Mistet sølje 17. mai

Stor bringesølje i Valdresmønster mistet i Hønefoss sentrum 17. mai. Sølja er omtrent 10 cm i diameter, har skåler rundt hele og liten pynt med to dråper under hver skål. Den er blank, forholdsvis ny og har en stor nål over hele baksiden. Den ble gitt i konfirmasjonsgave og betyr mye for oss. Ta kontakt om du har funnet den. Hilsen Kristin Jonsrud, Tel: 92480689

Fant sykkel på Hengsle

En nesten ny Kaiba guttesykkel er funnet ved elvebredden på Hengsle tirsdag. Eieren kan kontakte finneren, Ragnar Hølen, som har tatt vare på den. Hølen kan kontaktes på telefon 402 04.370. Eieren må oppgi fargen på sykkelen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send epost til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.