Eldbjørg Moxnes, som er vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, forteller at tirsdagen hovedsakelig byr på fint sommervær.

– Foreløpig kan tirsdagen by på ganske fint vær, men utover ettermiddagen er det mulig at det kan bli noen spredte byger. Hovedsakelig skal det dog være fint vær i dag. Skyene kommer til å forsvinne utover kvelden og natta, forteller Moxnes.

Opp mot 20 grader

Moxnes er klar på at også onsdagen kan by på fint sommervær.

– Onsdagen starter fint, selv om det ser ut til at det blir kaldt natt til onsdag med temperaturer ned mot seks grader. På dagtid ser det ut til at det vil bli opp mot 20 grader. Utover dagen vil det skye litt til. Utover ettermiddagen og kvelden kan det forventes litt regn. Selv om det ikke ser ut til å bli den store nedbøren, kan man regne med at det vil komme et sted mellom seks-syv millimeter med nedbør, sier hun.

– Torsdagen ser i likhet med onsdagen ganske fin ut. Også torsdag med det nok bli litt tilskyende utover dagen. Det kan også forventes litt vind fra nordlig retning, men dette er ikke noe man vil merke mye til. Temperaturmessig vil det ligge rundt 20 grader, fortsetter den vakthavende meteorologen.

LES OGSÅ: Kristina (31) og Millea (4) fant sin lokale strandperle: – Det er kjempefint her

– Mest sol på dagen

Moxnes beskriver den inneværende uken som en forholdsvis fin sommeruke rent værmessig.

– Fredagen blir litt det samme som torsdagen. Det kan bli litt nedbør natt til fredag, men det ser fint ut utover dagen, selv om det kan bli litt tilskyende, forklarer hun.

– Alt i alt får vi fint sommervær denne uken, selv om det til tider kan være forholdsvis kjølig, avslutter Moxnes.