Alexander Langset, Bjørnar Reime, Eirik Dahlen og Mikkel Gythfeldt er alle produkter av Hilde Dahlen og hennes medarbeideres musikalsatsing på Hole kulturskole. De har trådt barneskoene i oppsetninger av Løvenes Konge, Grease, Jungelboken og flere suksesser på den lokale scene.

LES OGSÅ: Premiereklar Bjørnar (31) i Fosserock: – Vi er best på det vi driver med

Og ble så inspirerte at det rett og slett ble levevei. Og de har aldri helt mistet kontakten og vennskapet og gleden ved å gjøre noe sammen.

Mye på CV-ene

Det har bare vært litt travelt. For både Alexander og Eirik, Mikkel og Bjørnar har mye å vise til. Vi snakker om Wallmanns i Oslo, Chat Noir, Chateau Neuf, Folketeateret, Det Norske Teatret, Spektrum, TV-opptredener og mere til.

LES OGSÅ: Eirik griper mulighetene på musikalscenen

Eirik har det siste året spilt tre hovedroller i Starlight Expresse i Tyskland. Mikkel, har foruten lang fartstid i suksessen Book of Mormons også jobbet som fotograf, grafisk designer og 3D-designer, i tillegg til å ha en CV med 10 musikaloppsetninger i lomma.

LES OGSÅ: – En musikal av dette kaliberet kommer ikke Norge til å se igjen på mange, mange år

Bjørnar er kanskje den som har vært å se og høre lokalt mest, med Fosserock og show på Gledeshuset.

LES OGSÅ: Alexander (27) fra Hole gjør stor suksess i «Flashdance»: – Jeg har vært heldig

Alexander har spilt i flere store musikaler, senest sammen med Mikkel i Jahn Teigen-musikalen Optimist.

Showboiz

De kaller seg fire enkle gutter fra Ringeriksregionen. 17. april inntar de scenen på Gledeshuset med et humor- og fartsfylt show der det skal synges, danses, vitses og ikke minst bys på et forrykende sammensurium av musikalske opplevelser.

Showboiz har tatt mål av seg til å ta med publikum inn i en verden hvor boyband er høykultur og skjønnsang er barneskirenn. Det er bare å sette av datoen.