Gå til sidens hovedinnhold

– Det reneste vanvidd

Artikkelen er over 2 år gammel
Direkte linje

– Jeg er helt enig med Eva Bekkelund-Eriksen! Er det ikke noen som kan ta til vettet og se at hele Hole-bygda blir rasert av dette vanviddet? Vi trenger ingen bane over Hole-bygda. Hadde vi fått det for over hundre år siden hadde den vært nedlagt for lengst! Lite sannsynlig at det blir noen (ubrukelig) stasjon i Sundvollen heller. Ta en titt på hvem som skal tjene på dette? Det er ikke innbyggerne i Hole, og rart er det at ordføreren godkjenner denne raseringen, sier Ingvild Thoresen.

Pop up-lokalet kan brukes

– Kan lokalet brukes til reparasjon av ting vi er glad i, og for miljøets skyld ikke vil kaste? Jeg hørte på P2 for noen dager siden at Blå i Oslo brukes til slike formål. Der treffes folk som heller vil reparere enn kaste, for eksempel sykler og mobiltelefoner. De som ikke er reparasjonskyndige, får hjelp av Petter Smart-typer. Håper på respons på forslaget mitt, sier Turid Bente Aasterud.

Asurmeis på brettet

– Følg med på fuglebrettet, noen individer av asurmeis er observert på Høyby i dag. Rakk ikke å ta bilde, håper de dukker opp igjen, sier Kjell Clausen.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken