– Det er godt at noen av byens borgere stiller enkelte betimelige spørsmål ved de beslutninger som av og til tas over hodet på dem. Heldigvis er det fortsatt lov «å tenke sjæl». Å tenke på alle de lag av befolkningen som bor i byen; ung og gammel, enslige og barnefamilier. Det er barnefamilier vi i første rekke må få til å trives i byen. Skape optimale forhold for foreldre og barn. Trygge skoleveier og gode skoler er en del av helheten, sier Jens E. Fjeld.

LES OGSÅ: – Be sjefene i kommunen teste skoleveien med tung sekk på ryggen 

Vipps og purregebyr

– For en stund siden sendte Vipps en melding til alle sine kunder som du måtte godta. I disse dager hvor man stadig må godta nye regler, går jeg ut fra at de fleste bare svarte «godta» der. Det man ikke fikk med seg, var at man godtok at man heretter fikk regninger og E-faktura på Vipps! Jeg, og de fleste andre, forsto ikke dette, jeg har opplevd å få purregebyr på en regning fordi jeg ikke visste at den lå der, og at den måtte godkjennes på Vipps, jeg var vant til å få regningene på e-post eller direkte i min egen bank. Dette er lureri! Jeg har bedt Vipps om å sende melding igjen til alle kunder om dette. For å slippe å bare få regningene på Vipps, må man gå inn på på «profil» på Vipps og endre på «betalingsvalg», sier Hege Bockmann.

XXL- konkurranse

– Jeg bodde 10 år i Tønsberg. Også dit kom XXL-kjeden, som gikk i knallhard konkurranse med de andre tilsvarende lokalbutikkene i byen. De fikk store problemer, og noen måtte legge ned. Det viste seg å bli svært vanskelig for de andre butikkene, sier Helge Gustavsen.

LES OGSÅ: Vil ha sports-gigant til Ringerike: Kan gi 30 nye arbeidsplasser 

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til [email protected]