↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Bilsmart.no - Lær mer om vanlige problemstillinger knyttet til bil

 

Bilsmart.no finner du en oversikt over ulike bilverksteder i ditt område. Det å finne rett bilverksted kan oppleves som en utfordrende prosess. Vi ønsker at du som forbruker lett skal kunne orientere deg, og dette sikrer vi ved å gjøre det enkelt å komme i kontakt med verksted i nærheten av deg, slik at du kan velge den bedriften som gir best helhetsinntrykk.

 

På vår nettside finner du også flere titalls guider om alt som har med bil å gjøre. Vi svarer på vanlige spørsmål angående reparasjon, vedlikehold og oppgradering av bil, og gir bileiere en grunnleggende forståelse av relevante problemstillinger. Uansett hva du trenger hjelp med, om det er rask service eller en komplisert reparasjon, vil du finne svar hos oss.

 

Lurer du for eksempel på hva det koster å bytte hjullager? I vår guide finner du mer informasjon om når du bør bytte hjullager, ulike prisfaktorer og hvorvidt du kan gjøre det selv. 

 

Har du spørsmål om Bilsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere eller utbedre bilen din? Se mer informasjon på Bilsmart.no eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.

 

Leverer du tjenester til bileiere, og ønsker å annonsere på Bilsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din virksomhet og nedslagsområde