↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Goautos.no - Finn beste og billigste leiebil på Hønefoss

Vi har anbudstjenesten som sørger for at du får rett leiebil uansett hvor du trenger den. Søk blant alle selskap som tilbyr kjøretøy i ditt område eller til stedet du skal reise til.

 

Best på leiebil uansett hvor du er

Vi samarbeider med over 1600 selskap som tilbyr bilutleie over hele kloden. Derfor kan vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på mer enn 60 000 destinasjoner. Bilene leveres av kjente selskap som Hertz, Alamo, Sixt, National og alle de andre internasjonale aktørene. I tillegg får du tilbud fra eventuelle lokale operatører og nasjonale selskap. Alle priser inkluderer forsikring som er åkrevd for det aktuelle landet. Du bestiller trygt og sikkert hos oss, helt uten skjulte gebyr eller avgifter. 

 

Slik gjør du det når du trenger leiebil:

  1. Velg sted for henting og levering, pluss dato og klokkeslett.
  2. Sortere søkeresultatet etter dine egne preferanser og velg bil.
  3. Legg til eventuelt ekstrautstyr om du trenger. 
  4. Fyll inn detaljer om sjåfør og betaling.
  5. Så snart bestillingen er fullført vil du bli tilsendt en bekreftelse på e-post.
  6. Du kan avbestille kjøretøyet gratis inntil 24 timer før henting.

Stort utvalg når du bestiller på nett

Det lønner seg ikke bare økonomisk å forhåndsbestille leiebilen gjennom oss. Utvalget er også som regel langt bedre. Hvis du har behov for et spesifikt kjøretøy, for eksempel 7-seter, 9-seter, SUV eller luksusbil, er sjansene større når du lar alle selskap presentere tilbudene sine. 

 

Vi tilbyr leiebil i nesten 200 land

 

På GoAutos kan du også leie bil i Lisboa, Portugal, i Roma i Italia, eller i et av de nesten 200 landene vi dekker. Les våre guider for de mest populære destinasjonene. Der får du tips om spennende kjøreturer vi kan anbefale, tips om trafikkregler og parkering, og mye annet nyttig.