↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Vi hjelper deg med å finne gunstig forbrukslån

Dersom du har behov for et forbrukslån kan Billigeforbrukslån.no hjelpe deg med å finne et gunstig tilbud. På vår nettside finner du utfyllende oversikt over mer enn 30 banker over hele landet.

 

Beste lån med og uten sikkerhet

På våre nettsider kan du søke om lån uten sikkerhet til ulike formål. Billigeforbrukslån.no har informasjon om renter og andre betingelser, slik at du raskt kan sammenligne lån fra 10.000 kr og opptil 600.000 kr. Siden rentene på usikrede lån kan variere mye er det viktig å gjøre en sammenligning for å være trygg på at man får det beste lånetilbudet. Du kan også finne gunstige lån med sikkerhet i bolig.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 16,33 %, 65.000 o/5 år, etabl.geb.0-950, kostnad 28.244. Totalt: 93.244.

 

Hva er usikrede lån

Usikrede lån, som forbrukslån, gis uten at det må stilles sikkerhet i egen bolig eller annen eiendom. Når man tar opp slike lån må det samtidig settes opp en god nedbetalingsplan. Det får du også hjelp til, med lånekalkulatoren, hos Billigeforbrukslån.no.

 

Slik fungerer det:

  1. I lånekalkulatoren på Billigeforbrukslån.no skriver du det beløpet du ønsker å låne, samt nedbetalingstid
  2. Du bør søke hos flere banker samtidig, for å motta ulike tilbud du kan vurdere
  3. La bankene kontakte deg, og velg tilbudet med laveste rente
  4. Pengene utbetales raskt til din konto

 

Rask avgjørelse

Billigeforbrukslån.no gjør det raskt og enkelt å få et gunstig forbrukslån. Når du søker de ulike bankene fra vår nettside får du som regel svar på få minutter. Du kan også raskt se hva lånet vil koste deg i måneden og totalt.

 

Mange typer lån

Hos Billigeforbrukslån.no kan du søke om lån til refinansiering, eller til andre formål. Det kan for eksempel være flexilån, mc-lån eller du kan låne penger til å kjøpe bedrift. Uansett hva behovet er så kan vi hjelpe deg med å få et gunstig lånetilbud.