↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

YouWish

Leter du etter en gave til han? En gave til henne? Eller kanskje en gave til de? Det er ikke lett å finne den perfekte gave, år etter år,  og spesielt ikke hvis gavemottaker har alt fra før. Tenk utenfor boksen med en opplevelsesgave i år! YouWish har samlet Norges beste opplevelser på ett sted. En opplevelse fra YouWish.no er perfekt å gi bort til den som har alt, nettopp fordi en opplevelse er noe man vil huske for alltid. 

 

YouWish har den perfekte opplevelsesgaven du leter etter

YouWish tilbyr opplevelser for alle aldre, kjønn og alle interesser. Opplevelsene strekker seg fra budsjettvennlige alternativer til mer sjenerøse alternativer. På YouWish.no velger du mellom spesifikke opplevelser eller en valgfri sum, kjøper enkelt på nett og legger til en personlig hilsen. Er du usikker på hvilken gaveopplevelse du skal velge? Finn din pris og gi bort opplevelsesgavekortet! Her kan gavemottaker selv velge hvilken opplevelse som måtte ønskes. 


Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves. Det kan være alt fra en getaway, aktivitet, attraksjon, et event eller lignende. Noen er praktiske, noen er avslappende, og andre tester komfortsonen. Men en ting de alle har til felles, er at de alle blir til minner for livet. 

 

YouWish tilbyr 365 dagers gyldighet og gratis bytterett. Siden gavemottaker booker opplevelsen selv, trenger du ikke å tenke på noe mer enn å bare gi bort opplevelsen. Finn - kjøp og gi - og vips! Så er du ferdig med alle gavene. Enkelt som bare det. 


Opplevelser knytter mennesker sammen 

En opplevelse er den perfekte unnskyldning for å lage gode minner sammen med de du er glad i. Å dele en opplevelse gir oss muligheten til å knytte sterkere bånd med de vi bryr oss om. Så hvorfor ikke gi bort en gave for to, og bli med selv? Hva med å ta med pappa på ølsmaking? Eller ta med hele familien ut på middag? Hva med å overraske din bestevenn med alpakkavandring eller en heftig tur i en supersportsbil? Kanskje du vil unne kjæresten din en herlig spa-getaway? De beste opplevelsene er de man deler med noen man er glad i. Hvorfor? Fordi minnene man lager vil man dele livet ut.

Slik fungerer YouWish:
1.  Besøk https://youwish.no/
2.  Finn din opplevelsesgave og kjøp gavekortet på nett.
3. Gi gavekortet ditt personlige preg.
4. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.