↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Vi samarbeider med flere banker om innenfor flere kategorier av lån. Våre rådgivere jobber for å spare deg for penger og tid.

Boliglån

En bolig er en stor investering for de fleste. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt i store deler av livet.

Når du skal finne tilbud om lån til bolig gjelder det å velge lånetilbudet med best renter og vilkår. Som man bør tenke med alle lån man tar. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta et nøye overveid valg.

Kanskje har økonomien som skal til for å kjøpe en hytte, og da kan vi hjelpe deg med å finne billig hyttelån.

Har du et boliglån fra før? Sjekk om du kan få lavere rente. Det er ikke sikkert banken du er kunde hos er det beste, og da kan det være penger å spare på å refinansiere boliglånet.

Vi hjelper deg enten det er snakk om finansieringsbevis, nytt boliglån eller om du skal refinansiere et eksisterende lån.

Tilbudene du får via oss er uforpliktende, og tjenesten er for deg helt kostnadsfri. Så det er enkelt for deg å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har

Omstartslån - refinansiere med sikkerhet i bolig

Mange nordmenn har mye forbruksgjeld. Mindre lån og kredittgjeld er vanligere enn man skulle tro. Å miste kontrollen over egen økonomi er lett, og det gjelder å ta tak før det blir uhåndterlig.

Da bør du prøve å samle dyr forbruksgjeld til et lån med sikkerhet i bolig. Så hvis du har sikkerhet i bolig, kan du være kvalifisert til det som kalles for et omstartslån. Fordi det er et sikret lån, vil det ofte gi deg bedre rente og vilkår enn et uten sikkerhet.

Dersom du har inkasso eller betalingsanmerkninger, kan dette være løsningen for deg. For om du har betalingsanmerkning, er det veldig få banker som gir deg lån. Til tross for at det er til refinansiering.

Bli kvitt betalingsanmerkningene, få orden på økonomien og slippe at det kommer til tvangssalg. Rett og slett en omstart på økonomien din. Forhåpentligvis får du en lettere hverdag på vei tilbake til økonomisk stabilitet.

Søke om lån til kjøretøy 

Bilen er for mange en sentral del av hverdagen, og en sentral del av budsjettet for utgifter. Da er det godt å vite at man kan spare penger på å bytte forsikring, men også det å flytte billånet.

Finn et gunstig kjøretøy-lån via oss. Enten du trenger fullfinansiering eller kan stille med noe egenkapital. Det er også varianter hvor du ikke stiller sikkerhet i kjøretøyet, som kan passe for billigere biler. Lån med sikkerhet har beste rente.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi hjelpe deg med finansieringen til. Det kan også være kjøretøy du ikke planlegger å bruke så mye, slik som med et ATV-lån.

Det stilles krav til alder på kjøretøyet med utgangspunkt i lånets nedbetalingstid. Det vanlige er 3, 5, 7 eller 10 år.

Har du billån fra før? Vi kan hjelpe deg med å sjekke om du kan spare penger på refinansiere billån.

Refinansiere forbrukslån

Det å refinansiere forbrukslån kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på økonomien igjen. Usikrede lån er dyre, og rentene kan variere stort.

Når du har flere lån betaler du også gebyrer på alle lånene. Mens om du refinansierer, kan du samle flere lån til et lån.

Da kan du spare på renter og gebyrer med et bedre lånetilbud. Færre lån å forholde seg til gjør også økonomien mer oversiktlig. Så er det kanskje lettere å se lyset i enden av gjelds tunnelen.

Forbrukslån har som sagt høy rente fordi det er lån uten sikkerhet. Å gjøre seg raskere ferdig med lånet, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Fordi rentene ikke løper like lenge. 

Har du høy forbruksgjeld, kan det lønne seg å prioritere det fremfor sparing. Ettersom du bør sette pengene der renten er høyest.

Skal du ha et nytt forbrukslån? Da kan vi hjelpe deg med å innhente tilbud, slik at du forhåpentligvis sparer tid og penger når du først trenger et usikret lån.

Du bør alltid vurdere om du har økonomien til å betjene et forbrukslån. En bufferkonto kan anbefales som et rimeligere alternativ for uforutsette utgifter, eller sjekke om du er dekket av forsikringen.

Blogg

Sjekk ut vår blogg med artikler om privatøkonomi.  Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

Slik som Tjenestetorget, som lar deg innhente tilbud på tjenester innenfor flere kategorier. Eksempelvis varmepumpe, eiendomsmegler, forsikring, flyttebyrå og mye mer.

For deg som trenger håndverker, har vi Anbudstorget. Vår side for håndverkertjenester. Her kan du enkelt legge ut jobben på anbud og motta tilbud fra flere dyktige leverandører.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook