↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

954 57 003

Besøksadresse

Kartverksveien 6
3511 HØNEFOSS
  1. Beskrivelse

RINGERIKE ELEKTRO AS 

Morten Sørli er fra Bjoneroa, men har jobbet mesteparten av livet sitt på Ringerike. Nå har han kjøpt tilbake elektrobedriften han solgte til Krøderen Elektro i 2017, og startet en helt ny installasjonsbedrift, nemlig Ringerike Elektro.

 

Morten drev Jevnaker Elektro AS fra 2008 og frem til august 2017. Den gangen mente Morten at det var på tide å "tenke større", og Jevnaker Elektro ble en avdeling hos en av Norges største elektrobedrifter. Men, i desember 2018 skilte Morten og elektrobedriften lag, og Ringerike Elektro AS ble stiftet i januar 2019.

 

Fordi samtlige ansatte ble med over til det nye firmaet, og fordi lokalene på Hvervenmoen kunne beholdes, var Ringerike Elektro i drift allerede den 17. januar samme år.

 

Morten er opptatt av at Ringerike Elektro skal være en bedrift som bidrar til å skape morgendagens elektrikere. Akkurat nå er det Even Andre Holm fra Åmot i Buskerud, Jørgen Raaum fra Hønefoss og Waldemar Aker Warming, også fra Hønefoss, som har lærlingplass hos oss.

 

Ved å levere kvalitet, trygghet og god kundeservice har Ringerike Elektro som mål å bli Ringeriks-regionens foretrukne installasjonsbedrift.