↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 18 10 10

Besøksadresse

Hallingdalsveien 21
3534 SOKNA
  1. Beskrivelse

Rustad Kafe ble etablert i 1947, og har siden den gang, utvidet en rekke ganger. Vi serverer god hjemmelaget mat som kjøttkaker, karbobnader, lapskaus, elgkarbonader, medisterkaker gjerne med kjemmelaget kålstuing og nyrørt tyttebær! Dette er produkter som vi produserer på vårt eget kjøkken.

Vi har også retter som biffsnadder , hjemmelaget snitzel, fish&chips, hamburgere av storfe, kylling, laks, vegetar og andre middagsretter som varierer med sesongen,  samt småretter, smørbrød, baguetter og annet påsmurt! Vi har stort utvalg av pinneis, kuleis og softis og andre kioskvarer!

Vi har et eget «minihandleri» med lokalproduserte egg, honning, kjøttvarer, spekepølser, ferskpresset juice, bringebærsaft. Vi tilbyr alt som selges i kafeen som catering, hvis du vil ha det med deg. Vi leverer også koldtbord av forskjellige slag, tapas, spekemat, julemat, snitter, smørbrød, forretter, desserter og middager for alle typer anledninger!

Har du noe du vil feire? Eller behov for å samles? Da kan du bestille hele arrangementet hos oss. Vi dekker til alle typer arrangementer i våre selskapslokaler som kan ta inntil 100 personer!

Vi har stor, gratis parkering, med uteplasser, ladestasjoner for elbil, luftegård for hund og outlet-butikk vegg i vegg. (sesong) Du kan også handle på Kiwi som ligger rett på andre siden av veien, hvor det også er bensinstasjon YX og minibank!