↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

TjenesteTorget vil hjelpe deg med å ta smarte valg når det gjelder privatøkonomien din. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester via ett enkelt skjema.

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Advokat

Trenger du en advokat? Det kan være lurt. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå konflikt. For eksempel ved å være med for å utforme avtaler før de inngås.

De dekker en rekke saksområder, og det kan dreie seg om for eksempel skatterett, familiegjenforening eller familierett. Finn noen som er god på det du trenger hjelp til.

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du velge hvilken advokat du syns passer din sak best, og få hjelpen du trenger.

 

Boligalarm

Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse, og en boligalarm kan virke forebyggende. Men boligalarm er ikke bare for å hindre innbrudd, men også å være med på å varsle tidsnok om vannlekkasje eller brann.

Det finnes en rekke boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet vannalarm og brannalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da kan du sjekke pris på boligalarm fra flere aktører, og kan se hva som passer deg best.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? En bolig er for de fleste den største investeringen man gjør. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere aktører, slik at du kan sammenligne meglere.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som kan markedet der du bor.

Når du får tilbud via oss, får du oversikt over Norges beste eiendomsmeglerfirma. Da kan du være trygg på at salget går trygt, og at du får mest for pengene.

Hva ble boligen solgt for? En eiendomsmegler kan også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglån.

 

Varmepumpe

En varmepumpe gir 3 ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Ikke bare er det mer effektiv oppvarming, men en jevnere innetemperatur.

I tillegg kan du bruke den som aircondition på sommeren, og man kan få smartfunksjoner, slik som wifi-styring.

Det finnes flere varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men vanligste varmepumpetype er luft-til-luft.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere varmepumpeleverandører først. Vi har et samarbeid med flere leverandører i Norge, som tilbyr ulike merker.

Har du en varmepumpe fra før bør du gjennomføre en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Ikke bare varer den lenger, men den fungerer optimalt og du får dermed mer ut av investeringen din.

 

Bredbånd

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd på hytta eller hjemme.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel på hytta?

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Forsikringer er med andre ord sentralt i de fleste sin hverdag, og særlig da en god bilforsikring.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også til vanns. Altså en båtforsikring.

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Være seg korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en reiseforsikring. For eksempel om noen stikker av med ryggsekken din med datamaskinen mens du er på restaurant.

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle brenne.

Med en god dyreforsikring slipper du store uforutsette kostnader med din venn på fire bein.

Hvis du driver en bedrift, kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En forsikring til bedrift kan sørge for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper som du kan trenge. Dessuten gir flere selskaper rabatt om du samler forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper i Norge som tar kontakt med deg.

 

Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, båt, hytte eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne lån som passer deg best.

Om du skulle trenge forbrukslån, kan du få tilbud fra flere banker samtidig og finne den med best renter og vilkår. Husk at forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og derfor har høyere rente enn de med sikkerhet.

 

Strøm

Hva gjelder gode strømavtaler er det mest avgjørende hvem som tilbyr den beste strømprisen. Du må også ta stilling til om du ønsker spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Mobilabonnement

Trenger du mobilabonnement med mer data? Det er viktig å finne en avtale som passer for deg. For det er vel ikke vits å betale for mye?

Kanskje bruker du mye data, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mer data enn du trenger?

 

Hjemmelader elbil

Har du skaffet deg elbil og trenger en hjemmelader?

Med en hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

Du kan motta tilbud på elbil-lader fra flere leverandører, enten med eller uten montering.

 

Bloggen vår

Vi har også en økonomiblogg med tips og nyttig info i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som du kan ha nytte av.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.