↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg når det gjelder din privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

Dermed kan du med enkelhet sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Varmepumpe

Varmepumper gir deg tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

På sommeren kan du bruke den som aircondition, og det finnes smartfunksjoner, slik som wifi-styring.

Det finnes mange varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken varmepumpetype du trenger, men det vanligste er luft-til-luft. I tillegg til om den skal være veggmontert, gulvmontert eller takmontert.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike varmepumpemerker.

Har du en varmepumpe fra før bør du få gjennomført en service på varmepumpe fra tid til annen. Da varer den lenger, og fungerer optimalt. Slik får du dermed mer ut av investeringen din.

 

Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, refinansiering av gjeld, caravan eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et lån som passer deg godt.

For deg som skal kjøpe bolig, hjelper vi deg med å få et så godt lånetilbud som mulig. Slik at du kan få et boliglån med lav rente og gode vilkår.

 

Boligalarm

En god boligalarm er smart på mange måter. Er du koblet mot en døgnbemannet alarmsentral, kan du være sikker på at de riktige blir varslet om noe skulle skje. Enten det er brann, innbrudd eller vannlekkasje.

Det finnes flere ulike typer boligalarm å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet brannalarm og vannalarm. Prisene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da får du tilbud på boligalarm fra flere alarmselskap, og kan se hva som passer best for deg og din bolig.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? En bolig er, for de fleste, den største investeringen man gjør i livet. Derfor er det helt avgjørende med en god eiendomsmegler som kjenner området du skal selge i. Slik at du får mest ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere, slik at du kan finne beste eiendomsmegler.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du får tilbud fra meglere som kjenner ditt område.

Du kommer i kontakt med flere eiendomsmeglerfirma i området du bor, som kjenner markedet. I tillegg kan du være trygg på at alt går riktig for seg når du selger og både du og kjøper blir fornøyde.

Hva ble boligen solgt for? Verdivurdering er også noe eiendomsmegler kan hjelpe deg med, og e-takst. Banken kan trenge det når du skal refinansiere boliglånet.

 

Hjemmelader elbil

Har du nettopp skaffet deg elbil? Eller kanskje du har hatt lenge? Da kjenner du sikkert på behovet for å lade raskt, og ikke minst trygt, hjemme.

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

Finn ut hvem som har det beste tilbudet på elbil-lader til hjemme ved å motta tilbud fra flere aktører. Du kan også få tilbud på montering.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi kan hjelpe deg med å finne beste forsikring-pris. Vi samarbeider med flere kjente aktører, som tilbyr de forsikringene du trenger. Slik som for eksempel bilforsikring.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også båtforsikring.

Eier du et hus kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli enorme dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

Enten du leier eller eier en bolig, er det lurt å ha innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Mens en rimelig reiseforsikring er god å ha både til en lengre ferie, eller for de korte turene.

Med en dyreforsikring kan du slippe uforutsette kostnader som gjelder din firbeinte venn.

Driver du en bedrift? Da kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan gi økonomisk trygghet om noe først skulle skje.

Skjemaet vårt har mange forsikringstyper som du kan huke av for samtidig. Flere selskaper gir samlerabatt om du samler alle forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere dyktige forsikringsselskaper som kontakter deg med sine tilbud.

 

Strøm

Når det kommer til strømavtale, handler det for det meste om hvem som kan gi deg så billig strøm som mulig.

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

Det finnes ulike strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel er det spotpris som lønner seg på sikt.

 

Advokat

En god advokat kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

Saksområder er det flere av, og kanskje du trenger advokat til for eksempel trygderett, skatterett eller barnerett? Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere dyktige advokater der du bor. Velg deretter den advokaten som er best egnet for din sak, og få hjelpen du trenger.

 

Bredbånd

Bredbånd er viktig for mange. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få et bedre tilbud på bredbånd.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd, for eksempel til å se en fotballkamp i solveggen på hytta?

 

Mobilabonnement

Har du sjekket om du kan få et billigere mobilabonnement? Det er viktig å finne et abonnement som passer for nettopp deg.

Kanskje bruker du mye data til å se film, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mye mer data enn du trenger?

 

Vår blogg

Sjekk gjerne ut vår økonomiblogg med tips som kan hjelpe deg i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.