↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

72 50 50 50

Besøksadresse

Ankersgate 22
3513 HØNEFOSS
  1. Beskrivelse

I 2016 var det 120 år siden Felleskjøpet ble stiftet. Samvirke som organisasjonsform står fortsatt fjellstøtt, satsningen er stor og utviklingen rask.
Felleskjøpet er en sprek 120-åring som stadig utvikler seg for å møte krav, behov og ønsker fra alle interessenter fra bønder, politikere og opinion, til kunder i butikk. Felleskjøpet har alltid hatt tett samarbeid med bønder, som også er medlemmer og medeiere. Fra 1994, da den første FK-butikken så dagens lys, har også forbrukerne vært en viktig målgruppe.

ER FELLESKJØPET RELEVANT FOR DEG?
Mange har et forhold til Felleskjøpet. For bonden er vi en viktig leverandør av driftsmidler til landbruket, og den største kjøperen av norskprodusert korn. For forbrukeren er forholdet og inntrykket mer fragmentert. Du kan stikke innom en butikk for å få gode produkter tilpasset ditt behov, enten det er hagepleie, snørydding, skogsarbeid eller riktig mat til husdyr.
Uansett hvor du møter Felleskjøpet er vårt mål at den grønne og gule logoen speiler en sterk faghandel 120 år tilbake i tid, nå og i fremtiden.

Kontakt:
Ankersgata 22, 3513 Hønefoss
72505050
https://www.tiendeo.no/butikker/honefoss/felleskjopet-ankersgate/12925