↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

67 87 64 90

Besøksadresse

Gamleveien 75
1350 LOMMEDALEN
  1. Beskrivelse

Om Gressenteret

Din gressprodusent på Østlandet. Ferdigplen er ferskvare - kjøp den lokalt. Vårt hovedmarked er Akershus, Oslo, Buskerud og Oppland, men vi har transportopplegg til hele sørnorge.

Gressenteret AS (Bærum Ferdigplen) har i snart 20 år levert ferdigplen i hele sørnorge. Produksjon og utkjøring skjer fra våre anlegg i Bærum og Lier i Buskerud. Vi har ca 700 mål i produksjon. Vi har to kranbiler som driver distribusjon av ferdigplen fra slutten av April til frosten stopper oss på høsten. I tillegg har vi gode transportavtaler for transtport ut til resten av landet. Vi har også tilhengere til utlån. Vi leverer både smårull ( 1m2 ) og store ruller ( ca 20 m2 ) som legges med maskin. Vi har også et eget team som legger plenen din om du ønsker det.

Firmaet har beste kredittverdighet på Experian ratingliste.

 

Hva er ferdigplen?

Ferdigplen er gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene for ferdigplen.

Tradisjonell såing er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb. En plen kan bruke opptil 2 år før den er ferdig etablert. På den tiden må man bekjempe ugress, gjødsle og vanne. Med ferdigplen slipper du å vente. Gresset er 16-24 måneder da det skjæres opp i ruller med maskin. Gresset har en høy tetthet som vil hjelpe til å redusere innvandring av ugress senere. Rullene er 40cm x 250cm og har en tykkelse på 2 cm. Å legge ferdigplen er enkelt. En hage på 300m2 legger man lett på en dag.

Plenen gjødsles, klippes og vannes for å få et optimalt produkt. Etter halvannet til to år er plenen klar til levering. Plenen skjæres med spesialmaskiner i en tykkelse på 1,5-2 cm. Den leveres i ruller som er enkle å legge ut. Vi er profesjonelle produsenter med lang erfaring og solid fagkunnskap, som sikrer topp kvalitet på plenen.

Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene for ferdigplen. Men uteområder i barnehager og skoler, veiskråninger, hus- og hyttetak og områder utsatt for erosjon er eksempler på steder hvor ferdigplen kan benyttes med stort hell. Vi leverer ulike plentyper tilpasset ulike arealer. Spør oss gjerne om råd etter hva som passer for deg.

Spesialtilpassede plener for golfbaner osv. leveres på bestilling. Det er også mulig å få levert plen produsert på sand for legging på sandbaserte fotballbaner, golfgreener og tees. Plen kan leveres både i små ruller 1 kvm og storrull 20 kvm, som legges med spesialmaskiner .

 Ønsker du plenen ferdig lagt, utfører vi naturligvis dette.