↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

924 62 008

Besøksadresse

Skjærdalen 2
3533 TYRISTRAND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Mester bygg og uterom. 

 Vi gjør alt innen kvalifisert arbeid

 

Mester Bygg og Uterom har lang erfaring innenfor håndverkstjenester både når det gjelder nybygg og ved restaurering eller tilbygg. Vi er opptatt av kvalitet og presisjon i jobben vi gjør, og at det blir utført til avtalt pris og tid. Vi vet hvor viktig hjemmet ditt er, og strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd og få det du forventer.

Bygge nytt?
Vi hjelper deg med å kartlegge dine behov og ønsker i en tidlig fase, og samarbeider tett med deg og eventuelle arkitekter/leverandører ved oppsett av nybygg. Vi kan også stå ansvarlig for byggesøknader og tegninger til kommunen.

Restaurering / Rehabilitering
Mester Bygg og Uterom kan ta på seg jobben med å rehabilitere eldre hus. Vi hjelper deg med å finne frem til de bygningstekniske som gir et best mulig resultat.

Tilbygg / Påbygg
Vi har erfaring med tilbygg og påbygg på en rekke type bygninger. Vi er opptatt av at du skal få et tilbygg som gir deg en best mulig løsning og at det passer godt til eksisterende bygningsmasse.

Garasje
Vi har erfaring med å sette opp garasjer og uthus som er skreddersydd dine behov. Vi er opptatt av å ivareta tomtens og husets uttrykk for at garasjen skal passe til. Enten ved at bygget lages anonymt for å fremheve huset eller ved at det lages i en stil som passer sammen med huset. Vi hjelper deg gjerne med tegninger, søknad og hele byggeprosessen.

Våtrom
Vi har godkjent våtroms sertifisering og bred erfaring innenfor bad og våtrom. Vi har også gode samarbeidspartnere innenfor rør og elekrisitet, slik at vi kan hjelpe deg med hele prosessen.

 

Santex Sommer- og Vinterhager
En forlengelse av sesongen


Vi er stolte leverandører av Santex sommer og vinterhager. Santex er markedsledende på Sommer/Vinterhager i Norden, og har i over 30 år utviklet og patentert egne løsninger for å få et uterom som har de beste løsningene med tanke på tetthet og holdbarhet.

Uterommet er en forlengelse av huset ut i det grønne, men også en forlengelse av sesongen. Vil du bruke vinterhagen året rundt eller nyte en tidlig vår og sen høst?

Vi snakker mye om U-verdier i vår verden. Jo lavere verdi, desto høyere isolasjonsgrad. Med rett kombinasjon og konstruksjon av glasspartier og tak får du rett isolasjon for årstiden. Vi kan gi deg god veiledning i hva som passer din bruk best. 

Vinterhagen er et rom som simpelthen gjør fritiden mer verdifull. Hver dag fra tidlig vår til sen høst, eller året rundt!

Kvalitet koster litt mer, men varer mye, mye lengere!

 

Kvalitets vinduer i dansk design
Med de strengest krav til lavenergi 

Vi leverer vinduer i et topp moderne uttrykk som også er testet til å være et av markedets mest innbruddsikre vinduer. Vinduene er testet av Dansk Teknologisk Instituto og har bl.a. den engelske godkjennelsen ³secured by design², som innebærer intelligent design som vanskeliggjør innbrudd markant.

Svarre vinduer har en helt enkel design med hel glassrute i front som skjermer for den innvendige karmen. Dette er helt unikt, fordi designet bryter med normalen, og det finnes foreløpig ingen andre vinduer med et så enkelt uttrykk. Vinduene har ingen utvendige kanter eller vinduskarmer, men kun et enkel stort glass i front. Dette gir en helt enestående mulighet til å benytte vinduene som et designobjekt i ditt prosjekt. Det er laget mange spennende løsninger med Svarre vinduenes elegante design, som gir et unikt særpreg til boligen din.

Vinduene leveres i 3 lags glass med en U-verdi på 0,89.

Svarre vinduer er meget godt lydisolerende, opp til 38DB (Opp til 42DB som tilvalg)

 

Kontakt oss for pristilbud og befaring
Kontaktinformasjon

Mester Bygg & Uterom AS'
Skjærdalen 2
3533 Tyristrand

Mail: mester@byggoguterom.no

Hjemmeside: www.byggoguterom.no

Fred Stigsrud
Nybygg og rehabilitering
Mobil: 908 43 666

Erik Veien
Vinterhager og vinduer
Mobil: 924 62 008