Det ville vi gjerne vise at vi setter pris på, og forærer to billetter til fem uttrukne vinnere blant alle som har sendt oss sine beste Åge Aleksandersen-minner.

Gro Sørgaard Gartland er trønder bosatt i Hønefoss, og tenker tilbake på den gang hun opplevde Åge på konsert på Selbufestivalen.

Trønder fra Namsos

– Jeg er trønder fra Namsos, der Åge Aleksandersen også kommer fra, men nå bodd i Hønefoss-området i åtte år. Mitt minne fra Åge er på Selbu-festivalen for mange år siden, i godt lag med venner. Det som var spesielt at dette året var det flom.

– Vi kom nesten ikke inn til området hvor konserten var, fordi broen var oversvømt. Godt at man jeg var forberedt og hadde med gummistøvler og regnjakke. Regnet dusket ned mens Åge var helt konge på scenen, det var en veldig fin opplevelse!

– Har ikke sett Åge siden da, det hadde virkelig varmet et trønderhjerte å få se Åge på scenen her i min nye by Hønefoss, skriver Gro.

Vi oppfyller ønsket hennes med to billetter.

Solgte sko til Åge

De øvrige er:

Anne Tandbergmoen, som skriver:

– Jeg jobbet i skoforretning den gang det het Hønefoss-senteret. Han kom inn i butikken, og lurte på om vi hadde boots i hans størrelse. De støvlene han tok i ble mine, og jeg har faktisk ikke hjerte til å kaste dem.

Anne får også to billetter.

Trofast fan

To billetter får også Edel K. Dybdal, som er en stor fan og beundrer av Åge og har hengt med i alle år. Den første konserten ved i kjelleren på Kuben (Hønefoss Senteret), deretter har hun vært på stadion, Kistefos og Bø i Telemark. Siste konsert hun var på var i Sandefjord.

May B. Odden, som fortalte oss at hun hadde solgt gitarstrenger til Åge og Sambandet midt på 80-tallet, får også to billetter til konserten lørdag kveld.

De siste to billettene går til Oddny Marie Mittet, som tok seg bryet med å skrive et helt trøndersk dikt med ønske om å komme på konsert med «den aller, aller bæste». Og det får hun.

Dermed blir det fem lesere og deres følge som kan glede seg til konsert på Glatved, og til å få møte Åge Aleksandersen bak scenen etter konserten.