– Begynner å bli håpløst å kjøre inn til Schjongslunden nå. Cirka 150 meter før inngangsporten er veien så hullete at det er direkte ubehagelig. Hvem har ansvaret for å utbedre dette? spør en av våre lesere.

– Bortkasta tid!

– Hei, jeg må smile av dem som står på forsiden av Ring Blad 11. august. Har de ikke annet å gjøre, eller har de ikke skjønt at å plukke snegler er bortkastet tid? sier Marit Fagerli til Direkte linje.

– En enkelt brunsnegl legger 400 egg hver gang de legger egg. Det gjør de mange ganger i sesongen. Å plukke snegler er kort og godt nytteløst. Det er kun en ting som gjelder og det er Nemaslug. Blandes med vann og vannes utover, klipp også opp noen snegler og ha på området. De er kannibaler. Må gjøres vår og høst. Ikke kaldere enn 20 grader. Alle i nabolaget må delta samtidig.

– Sneglene får parasitten i seg og den går på snegler og alle egg. Veldig enkelt og totalt ufarlig middel for natur og miljø. Nemaslug er en ferskvare som våre kjære forskere har spesial utviklet. Den er forsket frem kun ene og alene for å totalbekjempe Brunsnegler. Fås kjøpt på Felleskjøpet. Er de utsolgt der, kan man henvende seg til importør, det holder at en i nabolaget har organisasjons nr. (firma) da kan det kjøpes for halv pris, samt at det nesten alltid er tilgjengelig. Brunsnegler skal ikke være i Norge. Lykke til, sier Marit Fagerli til Direkte linje.

22. juli in absurdum

– AUF (les UTØYA AS med skjult agenda) og «Lobbygruppen» har fullstendig tatt eierskap til historien om 22. juli. Godt hjulpet av STATSBYGG. Er vi klar over at Norge vil bruke mer enn 300.000.000 kroner på et minnesmerke som symboliserer død, angst og redsel – samtidig som det skaper mer psykiske lidelser for dem som tvinges til å bo midt oppi denne kirkegård/turistattraksjon? For en brøkdel av pengene kan vi bygge et minnesmerke, minnelund og utsiktsplattform. Et lærested med internasjonal kunnskap om hvordan BARN utvikler seg til mordere. Dette vil være en verdig måte å hedre de som ble drept denne dagen. Men Norge er dessverre i ferd med å bli lik land vi ikke ønsker å sammenligne oss med. Ordene anstendighet, hederlighet og troverdighet må snarest inn i det norske vokabularet igjen. La oss ta tilbake VÅR alles felles (tragiske) historie, skriver Anette Morén til direkte linje.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til [email protected]