Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig service av Posten

Artikkelen er over 2 år gammel

– På Vik Torg er det plassert ei god gammeldags rød postkasse som man kan legge brev i, og som blir hentet av postbudet. Men, hva hjelper det, så lenge det er problemer med å få tak i frimerker? Vanligvis får man kjøpt frimerker på Rema 1000, men i forrige uke var de utsolgt. Betjeningen purret og purret på POSTEN om ny forsyning, så Rema 1000 kan ikke klandres, men etter ca. en uke, ingen frimerker. Jeg hadde noen viktige brev, som det hastet med å få sendt, og var på vei til bussholdeplassen, for å dra til SPAR på Sundvollen til Post i Butikk der, men måtte snu ganske fort på grunn av speilblank is, og det var ikke strødd! Enden på visa ble: Taxi til og fra Sundvollen. Det ble en dyr porto, men slik kan det bli når servicen svikter!

NB! Det blir strødd og saltet mye for bilistene, det er bra, men hvem er ansvarlig for å strø gangveier? POSTEN SKAL FREM, ja vel, men NÅR? Det er Arnold Harald Høistakli som kommer med disse spørsmålene til Direkte linje.

Rive bygg i Blomsgate i Hønefoss

– Å være byplansjef i Hønefoss by kan ikke være enkelt ... er det en byplan å snakke om for tiden? Ut ifra det jeg leser, framstår det litt som «vi tar en titt på eiendommene med størst tomter og ser hva vi kan gjøre der»

Det er noen vakre hus som ligger i Blomsgate og det vil jo være vandalisme å rive de for å sette opp noen blokker! Kommunen eier, så vidt meg kjent, flere eiendommer i byen som har stått for fall i mange, mange år ... hva med å begynne med de eiendommene? Villa'n, gamle presteboligen og flere. Hva inngår i byplanen for de eiendommene? spør Anne Grete Loeshagen til Direkte linje.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.