Varaordfører i full stilling

– Igjen ser vi at Ringerike Ap og Ringerike Høyre finner hverandre. Høyres varaordfører skal ikke ha så stor lønn, bare litt over 800.000 kroner i året. Skammelig, når vi kjenner den økonomiske situasjonen som Ringerike kommune har vært og er i. Han burde holdt seg til en redusert stilling. Det som kommunen hadde spart kunne de ha brukt på de kommunale veiene, for eksempel i Strømsoddbygda, Brekkebygda og Viker, og fra Åsa til Damtjern, sier Lars Jonny Olsen.

LES OGSÅ: Nå er det avgjort om Dag Henaug skal bli heltidspolitiker

– Ras i Hønefoss

– Jeg ga beskjed til kommunen om ras i skråningen ved sykehjemmet på Vesterntangen. Dette var for mange uker siden, men ingenting er gjort her, sier en av naboene rett over elva, Nils-Erik Andersen på Holttangen.

– La oss beholde vinterføret

– Nå er det så deilig på sideveiene i Hønefoss. Der er det ikke brøyta, men skikkelig vinterføre, slik at vi kan ta fram sparken. Jeg bruker sparken som støtte, og har bæreposer og barnebarna med meg. Det er slik det alltid var på vinteren før! Hvorfor har vi blitt så redde for vinterføre? Jeg ønsker så inderlig at vi kunne hatt det slik på fortauene også, at de ikke blir brøyta med skarpt skjær som gjør det så glatt at det må strøs. Mitt juleønske er at dere lar snøføret være! Hilsen en bestemor i Hønefoss.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.