Gå til sidens hovedinnhold

BUA Ringerike kan nå glede enda flere

Takket være engasjement blant de ansatte ved DNB Hønefoss, får BUA Ringerike mer midler til utstyr. – Dette er svært gledelig og vil komme mange til gode, sier Trude Nereng ved BUA Ringerike.

Innsendt:

DNB-kontorene i Norge hadde tidligere i år en landsdekkende konkurranse. DNB Hønefoss kom topp 10 i landet og premien var 12.500 kroner som skulle gis til et lokalt veldedig formål. Det tok ikke lang tid før de ansatte ved Hønefoss bestemte seg, de ville gi midlene til BUA Ringerike.

– Vi er svært takknemlig for gaven, nå kan vi skaffe enda mer fritidsutstyr til kommunens befolkning, sier Trude Nereng som har ansvaret for driften av BUA Ringerike. Hva slags utstyr det skal investeres i er ikke avgjort enda. BUA må se an hva som er mest populært og etterspurt de neste ukene før innkjøp gjøres og publikum kan komme med ønsker.

Sortimentet har vokst voldsomt det siste året. Blant annet takket være midler fra Sparebankstiftelsen DNB. Telt, soveposer, stormkjøkken og liggeunderlag er blant artiklene som er mulig å låne nå. De nye kanoene er også svært populære, i tillegg til SUP – stand up paddle board.

Alt utstyret i BUA er tilgjengelig for absolutt alle, og det er helt gratis å låne der. Det eneste man trenger å gjøre er å opprette låneprofil på BUA.io og komme til BUA Ringerike på onsdager mellom kl. 14.00-17.30. BUA Ringerike holder åpent hele sommeren, og man kan låne utstyret i en uke av gangen. Du finner BUA i underetasjen av sidebygget til Hønefoss skole. Mer informasjon om hvordan bli låntaker og hva slags utstyr som finnes i BUA, finnes på BUA.io.

I BUA Ringerike møter du frivillige fra Ringerike Frivilligsentral som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. De gjør en fantastisk innsats, og uten dem hadde ikke BUA vært gjennomførbart, de fortjener en stor takk.

De ønsker alle hjertelig velkommen til BUA og til en aktiv og god sommer.

Kommentarer til denne saken