Pimp en gyngestol!

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

MTV sender «Pimp my car». Hva med følgende versjon: - Pimp my chair!

DEL

Heidi Sørensen hos Maleriet har latt det gå ut over sobre, trehvite gyngestoler, hentet på loppis og i gamle gjemmer. Og resultatet er spennende.

- Du blir jo helt oppslukt av sånt, sier Heidi, og viser fram siste eksemplar av forvandlet pinnestol med gyngemeier. En deucu-pache-utgave. Sinnrikt dekorert med utklipp og revne remser fra herværende lokalavis, der det meste er viet avisene som omtalte brannen i Hønefoss kirke.

Men krydret med alt fra direkte-linje-spalten til HBK-nyheter, annonse fra Maleriet, sportsstoff med Anders Jacobsen, nyfødte-bilder og mye, mye mer.

- Denne burde jo stått i redaksjonen i Ringerikes Blad, sier Heidi, og det kan vi jo være enige i.

Oppskriften er enkel. Man har en trestol med litt matt overflate. River ut avisklipp. Bløter dem i vann. Legger dem på stolen og fester dem nennsomt. Lakker over med klarlakk. Og vips (det tar litt tid, forresten) så har man et klenodium av en stol.

Eller man kan gjøre noe annet. Male med kritthvitt, spraye med metallic klarspray, dekorere med en Dum-dum-boys-logo og slenge over et sort lammeskinn på armlenet. Så er pop-stolen klar.

Hvis man da ikke velger en effektmaling som er så blank at den ser våt ut og maler hele stolen i knall lilla. Eller i metallic-maling og monterer et lekkert stoff i ryggen.

- Mulighetene er utrolig mange, og kan brukes på mer enn stoler, sier Heidi.

- Bord med effektmaling er utrolig stilig. Det finnes mange måter å bruke tapet-biter på også, enten man velger å ha dem i bunnen av en Ikea-kasse eller i veggen på et glasskap.

Artikkeltags