Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på aktivitetsgruppen ved Ringerike Frivilligsentral

Innsendt

Ringerike Frivilligsentral har et tilbud om en aktivitetsgruppe som møtes hver torsdag kl. 11.00 i Torvgt. 10. Dette er et samarbeid med Frisklivssentralen i Ringerike, og gruppen følger deres treningsopplegg. Formålet er uteaktiviteter gjennom turgåing med fysiske øvelser underveis på turen.

Strikk, bånd, ball o.l. kan også benyttes som hjelpemidler og gir en morsom vri på treningen. Fysioterapeut fra Frisklivssentralen besøker gruppen iblant, og gir innspill om øvelser og hvordan disse bør utføres. Gruppen har også med to frivillige instruktører hver gang.

Tilbudet er åpent for alle som ønsker å delta i et hyggelig sosialt miljø samtidig som man er i aktivitet ute i frisk luft gjennom alle årstider. Du trenger ikke ha mye erfaring med trening tidligere, og det kreves ikke spesielt treningstøy men gode funksjonelle klær ut fra temperatur. Det kan garanteres en trivelig opplevelse sammen med andre, så bli gjerne med på en times trening ute i det fri. Etterpå samles gruppen ute over en kaffekopp dersom været tillater det.

Kommentarer til denne saken