Gå til sidens hovedinnhold

Bjørn Hømandberg til minne: – Han var opptatt av at alt skulle utføres riktig

Det er med stor sorg vi har mottatt beskjed om at vår kjære kollega, Bjørn Hømandberg fra Nes i Ådal, gikk bort onsdag 30. juni etter komplikasjoner i forbindelse med en operasjon.

Minneord

Bjørn begynte i Jernbaneverket i avdeling Tele/El i 2010. Senere ble det Bane NOR avdeling Feltdrift, deretter Lokal Installasjon og Vedlikehold.

Bjørn jobbet i starten med etablering av kundeinfo før han gikk over til fiberetablering langs spor der han både prosjekterte, jobbet med priselementer og ledet prosjekter.

Han tok initiativ der han så et behov og ble litt «potet» i perioder. Bjørn bidro til å etablere avtaler med leverandører der det manglet og utfordret gjerne på organisasjon og andre ting. Det var nok derfor han styrte inn på oppgaven med å ivareta HMS i prosjekter, som han jobbet med den siste tiden på vegne av hele Kjøreveis IKT.

Han så et behov for å engasjere seg og ta større ansvar i egen organisasjon innen området og det var en jobb han ga uttrykk for å trives veldig godt i.

Han var opptatt av at alt som var byggherres ansvar skulle utføres riktig – sikkerhet og miljø sto høyt på lista, samt arbeidsforhold hos entreprenørene.

Bjørn var lett å bli kjent med, han var arbeidsom, ansvarsfull og en person man raskt fikk tillit til. Hans lune smil vil bli spesielt godt husket.

Bjørn var svært opptatt av hjemstedet sitt i Nes i Ådal. Her fant han ro og trivdes godt, og her hentet han overskudd.

Han snakket om hvor godt det skulle bli å tilbringe alderdommen der, noe han dessverre ikke fikk oppleve.

Bjørn vil bli dypt savnet og kommer alltid til å ha en stor plass i hjertene våre.

Vi sender vår dypeste medfølelse til familien i denne tunge tiden

Vi lyser fred over Bjørns minne.

Ragnhild, Stian, Torgeir og Monica (Bane NOR)

Kommentarer til denne saken