Belønnet flinke USN-studenter

BLE SATT PRIS PÅ: Stolte mottakere av masterprisen i økonomi og ledelse på campus Ringerike, Christopher Lie Skarpsno og Radhika Gupt, sammen med banksjef Steinar Haugli og dekan Hans Anton Stubberud.

BLE SATT PRIS PÅ: Stolte mottakere av masterprisen i økonomi og ledelse på campus Ringerike, Christopher Lie Skarpsno og Radhika Gupt, sammen med banksjef Steinar Haugli og dekan Hans Anton Stubberud. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Christopher Lie Skarpsno og Radhika Gupta fikk pris for beste masteravhandling i økonomi og ledelse under Karrieredagen 2019 på campus Ringerike torsdag 19. september.

DEL

Innsendt De får dermed 20.000 kroner fra Sparebank1 Ringerike Hadeland.

Christopher og Radhika er ferske siviløkonomer fra USN, med master i bedriftsøkonomisk analyse. Temaet for avhandlingen deres var «Blokkjede – neste generasjon av regnskapsføring.» Blokkjede er teknologien som ligger bak de fleste kryptovalutaer, som Bitcoin.

– Vi valgte å bli siviløkonomer på Hønefoss på grunn av den tette kontakten med forelesere og fagmiljøet, og det gode studentmiljøet på campus, sier de to prisvinnerne.

Steinar Haugli, banksjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland sa i sin gratulasjonstale at fjorårets vinnere av masterprisen begge har fått jobb i banken. Han oppfordret studentene om å ta kontakt med bedriftene som var på plass.

– Vi trenger arbeidskraft på Ringerike, sa Haugli.

Dekan Hans Anton Stubberud ved USN Handelshøyskolen fortalte om det gode samarbeidet som USN har med næringslivet på Ringerike:

– Universitetet har mange og gode samarbeidspartnere på Ringerike som bidrar på ulike måter, blant annet økonomisk. De siste årene har dette medført støtte til videreutvikling fra høyskole til universitet med ca. 30 millioner kroner, sa Stubberud.

Det ble også delt ut priser til beste bacheloroppgaver i jus og ledelse, IT og informasjonssystemer samt økonomi og ledelse.

På den årlige karrieredagen får studentene møte bedrifter på Ringerike, og kanskje sikre seg jobb etter studiene.

LES OGSÅ: Starter «Lørdagsuniversitet» på biblioteket

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken