Takker folket etter basketfesten

SKOLECUP: Semifinale mellom Helgerud og Benterud.

SKOLECUP: Semifinale mellom Helgerud og Benterud. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi som steller med Hønefoss Sparebanks skolecup i basketball, ønsker å takke alle som var med på å skape stemning under finalespillet torsdag kveld i forrige uke.

DEL

InnsendtDette ble en kveld slik vi ønsker den skal være. Mange voksne supportere og elever fra de forskjellige skolene på tribunen ga herlig lyd fra seg, og nede på banen var det ivrige og positive lagledere for sprudlende barn. Noen hadde dekorert ansiktene i anledning finalespill, og smilene satt løst.

Vi har vært heldige med mye positivitet de foregående årene også, men det som var ekstra fint i år var at alle bronsemedaljevinnerne, såvel spillere som lagledere, ble igjen til premieutdelingen.

LES OGSÅ: Helgerud og Benterud løftet pokalene under barneskolenes basketfest

SKOLECUP: God stemning blant jentene på Helgerud-benken.

SKOLECUP: God stemning blant jentene på Helgerud-benken. Foto:

Idrettsglede i fokus

Det blir ekstra fint når alle 3 lagene er på plass, for da lærer man også litt om hvordan man står i forhold til hverandre på en pall, og deltakerne opplever å få være litt i sentrum for en liten stund. Vi har et ønske om at de som er med, skal kunne føle litt på idrettsglede sammen med andre i en tid da vi tenker dette er viktigere enn noen gang, og tenker også at det er en erfaring å kjenne på den umiddelbare skuffelsen over tapt finale.

LES OGSÅ: Se bildene fra skolecupen i basket: – Skole er gøy, men dette er bedre

Så kan vi som deler ut medaljer og pokaler også gjerne hjelpe til med å sette litt ord på dette med skuffelsen der og da. Vi er også glade for å kunne arrangere cupen sammen med en raus Hønefoss Sparebank, for vi har i samarbeid med HS fått til premiering av «den sure fjerdeplassen». Dette er vi spesielt glade for overfor barneskolene.

Når så Ringerikes Blad følger opp med litt stoff om finalespillet med vekt på idrettsgleden og gode bilder, ja, så gjør det at vi gleder oss enda mer over opplevelsen.

Stor takk

En ekstra stor takk til alle foresatte, besteforeldre og andre på tribunen. Det er klart det er gøy for lagene med så godt besatte tribuner, og vi håper og tror at med Fred som speaker, har dere fått en litt større forståelse for vår litt mer ukjente idrett.

Vi skulle veldig gjerne se at det kunne bli noe av den samme oppfølgingen på ungdomsskolenes finalespill på torsdag. Selv om nok mange av spillerne sier at foresatte og besteforeldre skal holde seg hjemme, er vi ganske overbeviste om at det er stas med flest mulig på tribunen.

Jo flere spillere som følges opp, jo mindre «flaut» er det. Det ville vært helt supert om vi kunne få til en stemning à la barneskolenes finaler.

SKOLECUP: Helgerud-spillerne fikk god støtte fra tribunen.

SKOLECUP: Helgerud-spillerne fikk god støtte fra tribunen. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags