HBBK-damene vant bortekampen 62-45, men siden Lise S. Løken og Inger-Lise Ruuds jobbturnuser ikke helt passer inn i basketterminlisten, visste alle det ville bli en helt annen kamp denne gangen. Begge disse spillerne er av de sentrale spillerne på laget med masse rutine, og da sykdom også har kommet litt i veien for trening i den siste uka, var det stor usikkerhet.

Tre av jentene på 16-årslaget, Emely Sofie Gjelstad, Sara Stojanovic og Tuva Rotherud stilte sporty opp mot store robuste damer med masse basketerfaring.

I starten så det ut til at HBBK-damene kunne være i stand til «å holde unna» for meget rutinerte damer fra Sandvika, og de vant den første perioden 21–20. I den andre perioden slet HBBK-damene med å få ballen i kurven, mens Sandvika-damene virkelig traff på halvdistanse-skudd. Dette førte til at Sandvika ledet 36–27 halvveis.

Da HBBK-damene klarte å kutte av på ledelsen, slik at stillingen var 47–41 før den siste perioden, ante man muligheten til seier likevel. Før den siste perioden føltes det også som de rutinerte HBBK-damene fortsatt hadde energi igjen.

Da Tuva Rotherud etter tre minutter traff på et langskudd og tavla viste 47-49, så det lyst ut. Dessverre ble Ida Hamremoen etter fire minutter skadet, da en av Sandvika-spillerne gikk altfor hardt til. Spilleren fikk offensiv feil, men en av HBBKs aller viktigste spillere i denne kampen kunne ikke fortsette kampen.

Uten Idas styrke og knallharde forsvarsspill mot en av Sandvikas fysisk sterke og gode spillere, ble det en tøff avslutning. Laget var nok også litt preget av episoden. Da HBBK-jentene bare måtte prøve lengre skudd, og dagen for god uttelling ikke var der, plukket Sandvikas høye damer det som var av returer, og da de også traff imponerende på sine skudd, førte dette til en sikker 71–49 seier. Kampen var nok adskillig jevnere enn resultatet tilsier, men Sandvika-damene skal ha for svært god skyting.

Damene som spilte, med scoren i parentes: Sara Stojanovic, Elin K. Gulbrandsen (12p), Malene G. Høllo (6p), Emely Sofie Gjeldstad, Hege R. Mora (8p), Tuva Rotherud (14p), Anita D. Fegri (3p) og Ida Hamremoen (6p).