Seks av ti Bandwagon-finalister er nå klare, etter at ringblad.nos lesere stemte Myhre/Stokke og deres låt "Sommarminne" til finalen. Duoen vant leseravstemningen med klar margin, og slår følge med Damien, Judo Kick, Rambling Range, Drolsum Stasjon og Anders Dahlberg til finalen.

HØR FINALELÅTA HER

- Er det sant? Det var kjempehyggelig. Da får jeg bare begynne å øve til finalen, utbryter Inger Myhre etter å ha fått beskjeden om at finaleplassen er i boks.

Det er Myhre som framfører finalelåta, som hun har laget i samarbeid med låtskriver Stig Olav Stokke.

Låtkonkurransen Bandwagon er nå inne i sin tredje og siste måned, og siste frist for å melde seg på i konkurransen er 31. august. Det gjenstår fortsatt fire plasser til lokalfinalen på Alfred 14. september, og hvem som får disse er fremdeles helt åpent. To av de siste fire finalistene skal utnevnes av juryen etter endte påmelding, før leserne får sjansen til å stemme ytterligere én låt til finalen. Til sist vil juryen velge ut et wildcard som får den tiende finaleplassen.

Vinneren av lokalfinalen på Alfred vinner en låtinnspilling i studioet Pettersens Kolonial, og vil få spille på regionsfinalen på Gjøvik 22. september. Her møter vinneren fra Ringerikes Blad vinnerne fra Hadeland, Bygdeposten og Oppland Arbeiderblad. Vinneren av regionsfinalen går videre til landsfinalen på Namsos. Landsvinneren vinner en plateinnspilling og oppfølging fra Rock City.

HER KAN DU HØRE ALLE LÅTENE I KONKURRANSEN OG LEGGE INN DINE EGNE LÅTER