Gå til sidens hovedinnhold

Åsne (19) er HBKs nyeste tilskudd

HBK har signert den 19 år gamle forsvarsspilleren Åsne Bredeli på lån fra Stabæk ut sesongen.

– Åsne er en spiller jeg kjenner godt til fra min tid i Stabæk. Hun spilte på rekruttlaget fra 2018 og fram til hun ble tatt opp i A-stallen deres nå nylig. Vi har lenge hatt en dialog med Stabæk og jobbet med å få Åsne til å komme på ett utlån til oss. Så vi er godt fornøyd med at vi nå har hun på plass, sier HBK-trener Martin Klemetsrud Lindmark til honefossbk.no.

Lindmark har jobbet som trener på ulike lag i Stabæk i en årrekke, før han i fjor tok på seg oppgaven som Jan Gundro Thorstensens erstatter.

19 år gamle Bredeli, som er datter av TV 2-profil Harald Bredeli, har vært i Stabæk siden 2016. Der har hun blant annet fått med seg to NM-sølv for J16 (2017) og J19 (2018), ifølge HBK.

Før hun kom til Stabæk spilte hun for Ullern. 19-åringen har også deltatt på kretslaget til Oslo, skriver klubben.

Les også

Åge Amundsen utnevnt til æresmedlem: – Overraskende

Terminlista

HBK-damene spiller lørdag treningskamp mot Grei i Oslo. Det blir lagets tredje treningskamp etter at fotballen kunne starte igjen. Hittil har det blitt 0-5-tap mot Røa og 4-2-seier mot Fart.

Nylig kom også den endelige terminlisten for denne sesongen. Igjen vrakes det nye sluttspillformatet på grunn av at sesongen komprimeres. Dermed betyr det vanlig serie med to kamper mot hvert lag. HBKs 18 kamper går som følgende:

Les også

Nå setter de spaden i jorda: – Blir en helt ny hverdag

Les også

Silje og Emilie gjentok suksessen fra i fjor: – Dette kan bli veldig bra

Kommentarer til denne saken