Åsbygda og Viul Pensjonistforening avlyser tur til høsten: – Men vi trenger å se og snakke med noen andre

Av
DEL

Innsendt Leder ønsket 10 medlemmer og to som ble medlemmer denne kvelden kveld velkommen.

Kveldens sang ble «Vi hyller hverandre». Protokollen fra 11. mars ble lest – ingen kommentar.

Kveldens hovedtema var om vi skal dra på tur nå i høst. Avgjørelsen ble nei – i hvert fall foreløpig pga. koronaepidemien. Vi satser heller på medlemsmøter hvor vi kan overholde retningslinjene for smittevern: under 20 stk., holde avstand og vaske hendene ofte.

Vi trenger å se og snakke med noen andre. Ingen dans – men annen underholdning. Matserveringen blir også lagt til rette slik at kjøkkengjengen serverer. Med hensyn til loddsalget bruker vi da loddbøker i stedet for årer.

Vi hadde mottatt takkekort fra Bjørn Fremstad hvor han takket for oppmerksomheten ved sin 90-årsdag. Bursdagssangen ble sunget for Grethe som har fylt år i sommer – hun fikk et blomsterkort.

Det var klart for servering – i kveld var det pølser, potetstappe, lomper og tilbehør. Det smakte bra.

Erling og hans mor – Astrid – kom og underholdt oss med sang og dikt. I en pause koste vi oss med jordbær, kaffe og kaker. Det smakte også godt.

Litt mer underholdning hvor de avsluttet med «Lugn vilar sjøn» tostemt – nydelig.

Trekningen ble neste post og gevinster ble jevnt fordelt. Hovedpremien – fruktkurv sponset av Coop Extra Haug – ble vunnet av Bjørg – gratulerer.

Leder takket for kvelden – det var hyggelig. Vel møtt igjen 9. september. Ta vare på hverandre og følg smittevernreglene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken