I år skal cupen for første gang arrangeres i Hønefoss Arena, noe som åpner opp for nye muligheter.

Vil styrke fellesskapet

Turneringen går fra tidlig morgen til sent på kveld. Dette er et arrangement hvor lag fra barne-, ungdoms- og videregående skoler spiller futsalkamper mot ungdom på sin alder.

Vi ønsker også familie og venner velkomne for å heie fram lagene. Ved å gjennomføre arrangementet ønsker vi å styrke fellesskapet for barn og unge her i Ringerike, i tillegg til å fremme mestring og positive opplevelser gjennom fysisk aktivitet.

Ungdom trenger aktiviteter som samler jevnaldrende i et positivt miljø. I en tid der det er mye fokus på rusbruk blant ungdom tilbyr vi et rusfritt arrangement som motvekt til dette.

FIFA-turning i Playstation

I tillegg til futsalturneringen, vil det også være FIFA-turnering på Playstation, loddsalg og kiosk med mye god mat og drikke. Det vil også være underholdning, med blant annet futsalkamp mellom elever og lærere, hvor de spiller med elektriske strømbånd rundt ankelen. Dette er en morsom underholdning for publikum, som kan vipse en liten sum for å støte spillere.

Ved å arrangere denne cupen samler vi inn penger til treningsleir i Tyrkia våren 2023. Et ytterlig overskudd vil gå til Right To Play. Right To Play er en internasjonal organisasjon som bruker idrett og lek som verktøy for å forbedre barns liv i utviklingsland og i konfliktrammede områder. Planlegging og gjennomføring av et slikt arrangement vil gi oss god erfaring på mange ulike områder. I tillegg er det en del av læreplanen i faget treningsledelse.

Vi ønsker også å takke alle våre samarbeidspartnere og støttespillere som gjør dette arrangementet mulig.

Sett av datoen 3. februar, og bli med på en morsom og sosial dag med futsal, FIFA, loddsalg, kiosk og underholdningskamp mellom lærere og elever. Vi gleder oss til å se akkurat deg i Hønefoss Arena.

Du finner mer informasjon om påmelding på nettsiden vår ‘’Ringerike futsalcup 2023’’. Følg også arrangementet (Ringerike futsalcup 2023) på Instagram, Facebook og TikTok for oppdateringer både i forkant og på selve dagen.